Toysdaily 玩具日報

查看: 44902|回復: 95

[分享討論] BANDAI 有趣的抽獎結果!!

好有趣的抽獎結果,咁多人可以同一個人咁好運中咁多次獎!和香港原來咁多女性砌高達模型?
w   w    w.bandai-asia.com/gundaminfo-hk_6th/result/main/
回復 1# toffee

有啲野仲有趣呀,你不如capture低今次既結果,之後黎緊 bandai-asia.com/gundam-bf/luckydraw/ 既公佈之後再對一對係唔係有人可以真係咁好彩每次抽獎都有獎中丫?

:he::he::he:
乜咁多人叫劉永安既{:1_215:}
分明作幣= =~!!!!
要發告密信去笨大日本。
劉永安真係超好運,pg mg又中,marker都中幾份:x
剛剛Ctrl F 左中Marker個幾位個名
佢地位位都中四五個獎
你話唔係內定既都無人信啦:(
假到喊, 我唔會再抽了
最奇係除左劉生外,還有好多人都PG,MG,RG.....都中獎。還有些同一項中多次,一般人心態點會同一款MG或PG.....,連續抽咁多次?
嘩,呢單真係大新聞啦 :58:

如果有濫用職權就ICAC都受理....:42:造馬造到咁差.....{:1_203:}
有抽獎就會有蠱惑招數;但這次抽獎結果公佈,很明顯出術是真!:36:
咁呢個就要睇究竟係瑞記造馬定係有啲公司同瑞記入貨扣起哂啲券自己抽喇,因為其實次次感謝祭完都見有一大堆有感謝祭貼紙既新貨上架,次次見到咁我都心諗,你依家先推貨出黎搵鬼抽咩!?{:1_222:}{:1_222:}
花生價格高漲{:1_203:}一日衰記,一世衰記{:1_228:}
咁呢個就要睇究竟係瑞記造馬定係有啲公司同瑞記入貨扣起哂啲券自己抽喇,因為其實次次感謝祭完 ...
katsumoto 發表於 26-3-2014 01:11 PM

其實呢個活動應該唔關代理事...
見個網址係萬代亞洲...
要出術都係笨大出術...