Toysdaily 玩具日報

查看: 10001|回復: 13

[劇場創作] 小劇場: Amazing spiderman既煩惱

見咁多ching 都post Marvel Infinite Legends 隻spiderman, 搞到我又入左:34:
不得不讚既係隻spiderman可動真係好高, 身形同面相都幾好:71:
不過係有啲上色問題同某啲關節太鬆(膊頭同上臂)(唔知係唔係我嗰隻既問題), 但係唔多礙眼
手機劣圖, 要睇靚圖請移步至其他ching 既post:77:由於小弟屋企冇咩野可以做背景,索性攞左mechanics 個盒黎做(貪佢夠黑):)
去圖:

大家好, 我係蜘蛛俠! 你問我煩緊咩?

其實都冇咩既...... 我只係諗緊ironman點解咁有錢者...

講真呀... 我又有老鼠仔

又識倒頭落(e??? 我條蜘蛛絲呢??? 唉也!!! 邊個攞左!)

就連佢既招牌動作---爆地, 我都做到十足(你睇我幾型!)

所以我真係好似成(嘟~)咁R爆頭都唔明點解設定上佢咁有錢我咁窮

每次諗到呢度我都扯火想打佢一拳... (註: 火為劇場特效, 切勿模倣)

不過... 唉... 這些機會:79:... 都係早啲訓, 仲要返工影自己啲相架...

多謝收看:77:, pose擺得唔好請見諒:(
正, 我都入左. 欠影相~
正, 我都入左. 欠影相~
darknight 發表於 16-3-2014 07:58 AM

呢隻出得堅正:71:
好難得有個post 我係睇哂d 文字
Anyway, good job
呢一隻肯定正啦:43::71:
哈哈,有趣,十分有心思嘅post{:1_221:}
貧困,更顯現出 蜘蛛俠的使命感 ……;當然,我都希望佢生活好d既  {:1_208:}
李嘉誠: 講咁多做咩?聽日準時番工啦蜘蛛俠
好難得有個post 我係睇哂d 文字
Anyway, good job
guy@? 發表於 16-3-2014 01:04 PM

多謝ching捧場:77:

呢一隻肯定正啦
tolete 發表於 16-3-2014 01:49 PM

當然啦, 呢個系列我都好少入, 見係佢, 又出得咁靚咋:he:

哈哈,有趣,十分有心思嘅post
rx78man 發表於 16-3-2014 03:12 PM

多謝ching讚賞{:1_208:}

貧困,更顯現出 蜘蛛俠的使命感 ……;當然,我都希望佢生活好d既
roystoy 發表於 16-3-2014 07:45 PM

完全同意:71:唔窮既蜘蛛俠又點算係spiderman呢:!

李嘉誠: 講咁多做咩?聽日準時番工啦蜘蛛俠
Assassin 發表於 17-3-2014 10:53 AM

蜘蛛俠同我: :79::79::79:
近排少左行街睇玩具
巴打呢隻街多唔多貨?價錢大約幾多?
有興趣入返隻玩下{:1_235:}
回復 10# 玉路

呢隻我見貨都ok多, 我係自己住嗰區間吉之X買既(因為附近間反嘔城(細間)又唔見有), 二魚找1蟹+1隻蚊, 我諗應該有好多地方都平過呢個價, 只不過我懶出街冇去睇:ar:
我今日也入左啦{:1_226:}
回復 10# 玉路

如果唔要BAF 老虎都好多
重要平幾個大餅
回復  玉路

如果唔要BAF 老虎都好多
重要平幾個大餅
kaselai 發表於 20-3-2014 08:34 PM

今日係太原街睇
冇晒呢隻
得返紅黑衫個隻
幾間都係{:1_206:}