Toysdaily 玩具日報

查看: 21048|回復: 55

[玩具資訊] [炒家末日?] Black Widow 大貨將至?

根據玩具網robotkingdom, 於六月將有新Captain America玩具到貨, 而Black Widow亦會一箱有兩隻, 但暫時bbts未見有相同嘅貨預訂
http://www.robotkingdom.com/a62180002-1.html

From MarvelousNews:
For those of you who have been struggling to find the new 6" Marvel Legends Infinite Captain America: The Winter Soldier Black Widow figure, there may be hope for you yet. ENI Sponsor RobotKingdom.com has listed a new case assortment coming in June that lists the following:

2x Marvel Now Captain America
2x Winter Soldier
2x Black Widow
2x Captain America

Hopefully this new assortment will also make it's way to big-box retail outlets as well.
我都會睇住孩佬個online shop網, 有得Order就入手。 某舖暗盤價CA+WS+BW七條 fish.
頭像被屏蔽
good news~~ 不過我自己都係"見到就入, 見唔到就算"~ 因為我無打算儲齊BAF件, 又已經入了winter soldier, 入唔入到BW都無問題~
真系好消息啊,唔晒捱貴價
good news~~ 不過我自己都係"見到就入, 見唔到就算"~ 因為我無打算儲齊BAF件, 又已經入了winter soldier, 入 ...
jeffloh 發表於 24-3-2014 01:16 PM

x2,小弟無專登儲 復仇者成員,睇啱+價啱 便入手:34:
都係等斗城有得買先買,等D抄家坐艇!
x2,小弟無專登儲 復仇者成員,睇啱+價啱 便入手
roystoy 發表於 24-3-2014 02:16 PM

x 3. 搵左差唔多成個月, 有正價就入, 冇O既擺就:78:

BW炒家坐唔坐艇唔緊要, 亦都唔駛死全家咁嚴重, 正所謂"禍不及家人"  :52:

BW炒家自己斷手斷腳講野呢呢lur lur 變廢人被遺棄獨令令一世咪算囉~ 記得下世唔好再做炒家喇~{:1_203:}
x2,小弟無專登儲 復仇者成員,睇啱+價啱 便入手
roystoy 發表於 24-3-2014 02:16 PM

x3有現貨,有插水先入,好似隻hottoys warmachine mark 2 有現貨有得平,入!:51:
今時今日,睇餸食飯,啱價就入,唔啱就pass:43:
炒家大限。

六月一定買,avengers欠BW点得。
睇各c hing反應, BW邊有可能插水丫,
撫心自問, 到時你見到有兩隻正價你會入一隻定兩隻?
只要各"玩家"都入多一手儲又好賣又好,
BW都無可能插水, 但大貨一到,
個價位應該高得合理一點,
但大家都唔好諗住大貨會o係各大玩具店等你買囉!
個情形就好似我從來都無o係斗城見過孩佬隻mk42一樣:42:
睇各c hing反應, BW邊有可能插水丫,
撫心自問, 到時你見到有兩隻正價你會入一隻定兩隻?
只要各"玩家"都 ...
rrhk2013 發表於 24-3-2014 08:38 PM

但MK42同WM都插哂水  好易買到
我自問我見到10隻係面前我都只會買一隻既姐
回復 12# rrhk2013

Ching言重了。 小弟正好在尖斗見過孩佬只IM MK42, 那時是去年9或10月, 仲吾只一隻系架上, 套戲落畫了好一段日子。
回復  rrhk2013

Ching言重了。 小弟正好在尖斗見過孩佬只IM MK42, 那時是去年9或10月, 仲吾只一 ...
歐叉猛 發表於 24-3-2014 09:19 PM

c hing連月份都記得, 好野,
我就無你咁好彩, 亦好少老遠走到尖咀,
OK, 睇下6月到時會點啦,
我bookmark定睇賽果{:1_208:}
一定有人會入多幾只圖利, 但如來貨量多了, 也不會炒到似依家禁癲吧。