Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] [炒家末日?] Black Widow 大貨將至?

回復 47# 歐叉猛

係mu 差不多final wave新果款!
回復 48# ChrisLamXYZ

我上星期系孩記個網訂咗2只black knight, 仲有alpha flight 嘅Aurora 2 只, Dagger 1 只, 4月7號左右番到HK。 依家呢款好難搵啦。 我本來系美斗落咗單, 最後佢地cancelled我張單。 仲要一次過cancel咗我2只X-force Nightcrawler 同 Omega Red. 而Alpha flight 款Northstar, 都吾知孩記會否出或調去marvel Infinite出?
回復 49# 歐叉猛

美斗訂咗都俾佢取消咁衰{:1_201:} ?近日睇番MU最尾分咗wave 5同6, 分別出埋黑白衫男女果兩款!black Knight兩wave都有……:42: 所以如果港代理有返的話,應該唔難揾 {:1_197:}
如果有返一早返咗啦, 我相信吾會返。
黑白衫條女系Aurora, 條仔系Northstar. 但我未見過條仔⋯⋯⋯
回復 52# 歐叉猛

http://nerdragetoys.com/marvel-universe-final-wave-now-available/
係哩到見到,唔知真定假?因為一箱應該放到12隻!不過跟幾隻大野可能少D位都唔定。
剛才上entertainment earth, 有多人留言話箱箱都只有aurora, 冇Northstar. 睇怕呢只凍過水
回復 54# 歐叉猛

:38:又唔新body,擺明掛高黎賣; 僧多粥少!我唔信哩款大陸無散:p
其實Avengers 版Hulk果set.

點解咁少貨呢?

套戲咁收,應該出多d貨,真係有錢唔賺?
睇完電影見到black widow只係在第一幕船上穿了呢套衫, 之後都係便服, 所以唔會入佢了, 只入winter soldier 都夠玩啦~
回復 56# 百龍天舞

有錢唔賺,hasbro真係做得出 :53: