Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] [炒家末日?] Black Widow 大貨將至?

齊等六月,炒家死期:36:
唔知電影CA會唔會插水呢
仲未買:no:
回復 18# 021b17

等吓無防。
咁我都等, 等大插水整隻baf離玩下:36:
福音黎啦  一定要入
咁又唔希望插水嘅... 如果隻隻插水就無人返貨架喇 :(
我希望合理價買到已經好滿足 :shy:
咁又唔希望插水嘅... 如果隻隻插水就無人返貨架喇
我希望合理價買到已經好滿足
Assassin 發表於 25-3-2014 10:53 AM

RobotK 一箱運費到香港咩價到?
RobotK 一箱運費到香港咩價到?
goldwater 發表於 25-3-2014 11:06 AM

香港公司黎,所以運費好平
回復 12# rrhk2013

如果大貨係真既話,斗城買到既機會都大D!
上年MK42我都見到斗城有幾排既貨,而我係灣仔玩具街買,佢棟貨仲高過我呀!
回復 24# 阿lun

師兄有冇訂過? USD169.9 8隻未計shipping大約HKD170一隻, 唔錯喎
香港公司黎,所以運費好平
阿lun 發表於 25-3-2014 11:14 AM

送到屋企? 定上舖自取?
之前IM3系列我記得又係一出就無MK-42同IP, 所以我都無入. 之後電影落畫過多一個月左右就好多斗城都見到, 我最後都入o左一隻IP(屯門斗城) ~ 所以我又唔會用超過正價的價錢去買(除非只係相差十蚊八蚊啦~) , 因為等下都好大機會有, 如果無就"大不了買少隻之嘛"咁啦~
之前IM3系列我記得又係一出就無MK-42同IP, 所以我都無入. 之後電影落畫過多一個月左右就好多斗城都見到, 我 ...
jeffloh 發表於 25-3-2014 13:41

That's the point.
回復 28# jeffloh

可能我用Ironman個比喻用得比較差,
等c hing們群起而插之{:1_200:},
或者咁, 我用孩佬隻Avengers Hulk離做比喻會好d,
如果bw同隻hulk一樣, 咁大家咪玩少隻囉!

都係果句, 6月就知係龍係蛇啦!

o係度利申先, 我唔係炒家, 但我接受到炒價,
幾十蚊買隻美玩時代試過, 兩三倍價錢後追亦試過,
我只知道用金錢買回時間都係另一種代價,
畢竟負擔唔起來來回回果d時間.
回復 30# rrhk2013

你有你嘅道理,其實hasbro用配箱派貨令商戶有機會order唔要嘅貨,所以拉上補下都係正常嘅,死款平啲靚款貴啲 :)
不過如果炒家次次都攞到盡,就唔可以怪買家等啲貨跌價 :p
利申:支持合理價入貨,唔會下下等最低位,希望支持市場健康發展 :shy: