Toysdaily 玩具日報

查看: 6188|回復: 14

[玩具報告] 上帝早已預備之笨尼巴納比包膠

之前講過入左狂野猛虎,12PM既Bunny一出應該都走唔甩,結果睇完現貨後,心癢難當,又為左俾猛虎搵番個伴,結果入左佢!{:1_203:}

有師兄會話:「等佢跳樓價先入啦!」:58:
係既!我都想,不過身體最誠實!唯有早買早享受啦!:34:

夜媽媽開壇作發,真係好鬼凍{:1_212:},要有百倍既意志先可以影完,希望各師兄鍾意呢個包膠!:64:

新年快樂呀....上帝師兄...!!
咁出報告嘅方法果然新穎...支持..>!!
新年快樂呀 Dreamworks師兄!
其實自己都係玩玩具既!有時買之前都想多方面知多d玩具細節,多角度去睇分享我覺得會好D!始終影相、PS唔係我強項,漫畫表達方式較有我自己既特式!
掂呀 , 上帝永遠不會令我失望 , 萬分感謝分享 , 雖然比較冷門 , 但我有入 .....:35:
好生動同花心思花時間既開盒報告, 多謝:64:
Very interesting report:71:.  Good to see your creative works:78:.  The way to play with toys:43:.  Thanks!
正野必入.........但忍一忍.........見tiger下試8xx呢!

我都係等8XX先入貨。:67:
宗教狂熱,支持'上帝'!{:1_228:}
回復 4# leo.fans123

多謝Leo.Fans 師兄支持:77:
估唔到我地既口味都幾一致喎:he:

回復 5# chankb

多謝chankb師兄支持:77:
我都等梗你既星戰靚相post 呀!
回復 6# nautical

多謝nautical支持:77:
咁貴買佢番嚟點都要玩盡佢!:$
回復 7# oscaryiu

多謝oscaryiu 師兄支持:77:
上次我都係靚價入猛虎,不過今次我就係忍唔住個個囉:79:
回復 8# AYXXX

多謝AYXXX師兄支持:77:
今次有利是幫補,所以諗一陣就入手,有錢身痕也:sleep:
不過呢隻真係有買貴無買錯:$
回復 9# darknight

多謝darknight兄支持:77: