Toysdaily 玩具日報

查看: 13327|回復: 37

[個人收藏] 新的一年,新的玩具,我的新年願望是上帝請給我多一點空間...

新的一年都買左不少野,有D以前話不想買的鞋佬都照買了,變化真大,未來可能會玩多少少囡囡了(因認識了某人:shy: )

而我最不滿的是,點解我冇位~~~~:sad:

而家的我~~~~

Nice collection!!!

我仲以為....全香港得我呢d傻佬會買隻超大型究極play arts召喚獸shiva
原來....  你都ok... 係癲的:DD

回復 1# 小小玩具迷

大大收蔵日美通殺, 在下從前也有收美系3.5及6吋, 最後因地方空間問題, 不得不取捨...
唔知幾時開始, 愛上玩囡囡,知後就....:)
大大所收的12吋應屬心存大愛的了, "我們都是看他們長大的哦"〜:love:

大大各下, 巳下是在下的少少心頭好, 獻醜了〜:35:

睇住先〜真失禮....{:1_235:}
不得鳥,來年要更加努力!入多D{:1_220:}
原來小玩有買忍者龜的呢~~~~{:2_294:}
正!Elsa唔使講,嗰兩隻吉沢光正嘅Eva我而家重留意緊想追番!:D

囡囡PVC以前我都唔玩,不過玩過就大件事,造型同上色都可以好靚,令人愛不釋手!而家已經成為我櫃嘅主人,新一年亦要諗辦法擴展空間!:$
我仲以為....全香港得我呢d傻佬會買隻超大型究極play arts召喚獸shiva
原來....  你都ok... 係癲的 ...
kamitodemo 發表於 5-1-2014 05:36 PM

我都估不到自己會買,你講得岩,我應該係癲的{:1_222:}

回復  小小玩具迷

大大收蔵日美通殺, 在下從前也有收美系3.5及6吋, 最後因地方空間問題, 不得 ...
火宅之人 發表於 5-1-2014 06:46 PM

火大果然一睇就知我的12吋應屬心存大愛,因為空間問題,12吋只能嚴選了~~{:1_224:}

火大的收藏好有design味,真的比較科幻~~{:1_223:}
我都喜歡~~

連空山基都有{:1_223:},我因為家人關係不敢買~~:44:

隻吸血鬼獵人D係PVC??好型,但沒見過有產品出過~~:44:

改得超正~~{:1_223:}

古董呵~~:$

正~~{:1_222:}
不得鳥,來年要更加努力!入多D
zzMANzz 發表於 5-1-2014 06:48 PM

呵呵~~~~~~
可是目前冇位了~~~:die:
原來小玩有買忍者龜的呢~~~~
華夢 發表於 5-1-2014 07:12 PM

當然~~
好物怎能錯過~~~:)
正!Elsa唔使講,嗰兩隻吉沢光正嘅Eva我而家重留意緊想追番!

囡囡PVC以前我都唔玩 ...
redcat2733 發表於 5-1-2014 07:44 PM

嗰兩隻吉沢光正嘅Eva而家買番真的好難,希望大大找到~~

你的天堂白精靈我想要但找不到~~:79:
Cooooooooooooooooooooooooool collection! :71:
好正既分享~!!!thxthx

(媽呀....你家什麼都有的...:63::63:)
回復  小小玩具迷

大大收蔵日美通殺, 在下從前也有收美系3.5及6吋, 最後因地方空間問題, 不得 ...
火宅之人 發表於 5-1-2014 06:46 PM

嘩!Fantasy Figure Gallery Medusa發見!{:1_223:}

嗰兩隻吉沢光正嘅Eva而家買番真的好難,希望大大找到~~
你的天堂白精靈我想 ...
小小玩具迷 發表於 6-1-2014 08:40 PM

隻白精靈上咗12魚唔化算,不如留番啲彈藥,反正新嘢不出不停!{:1_208:}