Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 新的一年,新的玩具,我的新年願望是上帝請給我多一點空間...

好毒的POST.......:78:.....................:59:
大大嘅collection尤其第九至十五張相嘅,真係好野黎呀!
小弟呢啲葉公好龍嘅之前見到度黎度去就係冇勇氣去買
而家非常後悔,因為就算而家我有勇氣都唔可以display 了。
請問大大有冇一隻被勾起呑劍嘅?我見大大嘅已經好齊不過唔見呢隻
Oh而家見到了。好多隻都係正野
好正既分享~!!!thxthx

(媽呀....你家什麼都有的...)
武仔丸 發表於 6-1-2014 11:38 PM

謝支持,但我都不算咩都有,有有多好物都沒買~~:56:
嘩!Fantasy Figure Gallery Medusa發見!

隻白精靈上咗12魚唔化算,不如留番&# ...
redcat2733 發表於 7-1-2014 01:13 PM

火大果隻Fantasy Figure Gallery Medusa我覺得系呢系列中最好果隻,其他成品都好樣衰~~{:1_224:}
我果時都想買,但太大隻~~:cool:

都岩,天堂pvc應該一直有得出~~:)
大大嘅collection尤其第九至十五張相嘅,真係好野黎呀!
小弟呢啲葉公好龍嘅之前 ...
龍星丸 發表於 7-1-2014 06:26 PM

呵呵,終於有人欣賞呢系列了~~{:1_208:}

其實呢怪物恐怖系列我全齊入手的,除左一些別色版同最後一代最垃圾的十二星座系列外,連會員限定版flying monkey都入手了~~{:1_208:}
Oh而家見到了。好多隻都係正野
龍星丸 發表於 7-1-2014 06:29 PM

其實我曾經出過貼,不過被刪貼,不知是否太恐怖~~:79:

我就貼一張圖比大大睇,希望版主不好呃殺另類好物~~:64:

大大是指呢隻??
好毒的POST............................
wing0boy 發表於 7-1-2014 02:34 PM

Cooooooooooooooooooooooooool collection!
Douglas.M.Saint 發表於 6-1-2014 10:38 PM

Nice collection!!!
fktuen 發表於 5-1-2014 05:30 PM

謝支持~~:)
新的一年修哥要第一次出動了{:1_222:}
回復 22# 小小玩具迷

謝大大𧶽圖!
亦謝版主留手!
係呢隻啦大大
呢隻係我當年攞出最大勇氣差啲真係買左
覺得佢特別在於自己呑劍呢下
打破了被虐同自虐的界線
不禁問係咪佢自己勾自己上去
大大可否再偷雞整多張背面?
新一年才剛開始{:1_202:}
師兄儲好多性感女喎!!{:1_221:}
回復  小小玩具迷

謝大大𧶽圖!
亦謝版主留手!
係呢隻啦大大
呢隻係我當年攞出最大勇 ...
龍星丸 發表於 9-1-2014 06:01 PM

嘛~~因為隻野已經在最裏面,好難拿出來影背面了~~:(
不如貼小小其他相,又不過份恐怖的比大大吧~~:64:

師兄儲好多性感女喎!!
tolete 發表於 9-1-2014 10:46 PM

我喜歡一些有美感,美態的好物的~~~:shy:
新的一年修哥要第一次出動了
yugi 發表於 9-1-2014 04:42 PM

新一年才剛開始
kkkksing 發表於 9-1-2014 06:16 PM

你地比我有米啦~~~~{:1_222:}