Toysdaily 玩具日報

查看: 6859|回復: 14

[劇場創作] 上帝早已預備2013最終回之問世間情為何物

每年年尾都會玩下年尾終結劇場!今年都唔倒外!希望大家新年快樂!身體健康!{:1_235:}

今次劇場試下無對白,只有動作交代,因為新方式表達,無ps,無執相!完全直入!所以唔係做得咁好!希望各師兄多多包含!:35:

當然最尾都會惡攪下,希望各師兄笑口常開,多謝支持!{:1_235:}

惡攪時間:34:

我報到!一如既往!正!
thanks for watching dreamworks ching ! Happy new year!
Happy New Year!!! 來年請多多支持呀!
好有趣~~~

一直會支持上帝兄:35:
Ching, 真係無得輸! 支持
支持 , 支持 , 繼嬻支持 ...........:handshake:
回復 4# DreamWorks

唔洗講野!一定支持!{:1_227:}
睇完你個無間post 我個腦入面仲響梗首歌呀!『明明我已晝夜無間踏盡面前路 夢想中的彼岸為何還未到........』
回復 5# E神

新年快樂呀E神兄!多謝支持{:1_227:}

希望來年你都搵多d,買多d玩具,一齊出post:34:
回復 6# mugfei

新年快樂呀mugfei兄!多謝支持:77:

玩美玩既熱情我都唔及師兄你呢!
回復 7# leo.fans123

新年快樂呀leo.fans兄!多謝一路支持{:1_227:}

我有d掛住甩大師既作品!來年你都要幫手post多d上黎俾我見識及羨慕下!:$
回復 8# 上帝

已經準備加大量圖,你會支持嗎...?!
回復 12# DreamWorks

黎啦!唔洗急不過要快:34:
打定歌等您!

明明我已晝夜無間踏盡面前路 夢想中的彼岸為何還未到
明明我已奮力無間 天天上路 我不死也為活得好
快到終點 才能知道 又再回到起點 重頭上路:34:
回復 13# 上帝

haha....已經追加,有空請進...!!
新年快樂...!!

http://toysdaily.com/discuz/view ... p;extra=#pid7152919
問世間,情是何物?直教生死相許。

天南地北雙飛客,老翅幾回寒暑。

歡樂趣,離別苦,就中更有痴兒女。

君應有語,渺萬里層雲,

千山暮雪,隻影向誰去!