Toysdaily 玩具日報

查看: 22328|回復: 89

[劇場創作] 上帝早已預備劇場之殺小丑之麻洗乜用劍 (上回)

好高興 Hottoys 重出 Batman 1966,令我呢個老餅童年回憶返曬黎!:34:

仲記得細個時阿媽買左隻1/6 蝙蝠俠俾我,自始我將佢爬櫃,飛簷走璧,結果攪到佢斷手斷腳,到而家知道重出,第一時間跑去訂,跑去攞,開盒既時候重拾遺忘已久既興奮感,而且今次制作細緻精美,還原度高,Hottoys今次認真抵讚:71:

今次影左好幾百張相,亦花左好多時間去編輯,不過玩得相當開心,有幾個場口都對電視版蝙蝠俠致敬:77:希望老餅既鍾意,新一代既亦會感受到我呢個老餅對佢既熱情!:handshake:

下回下星期準時出擊!
同窗邊路人甲吹水, 漫畫聲效,加片尾cliff hanger, 非常懷舊。:71:
真係次次有驚喜 , 期待下集 .....:D
強帖爆笑留名。 好多位都搞笑,由G/F  到頂明星盡出!
上帝兄~~等你好耐~~~:43:
支持師兄!雖然我是80後,但我睇過,你拍得好有心机!:71:
支持支持...今次個tone好夾呢兩個舊人物,我對佢地印象唔太深,所以無訂到...睇左你個post就覺得非常之正......!!!  期待下回....!!!
正,ching好有心機,支持!{:1_221:}
好正! 期待下集更多人物~~~
好有心機呀師兄!!!!THANKS!!!
師兄好強, 好有HEART, 充滿玩玩具時的喜悅
期待下回.......:handshake:
師兄好有誠意~~~~~~~!
爆笑劇場唔支持唔得!
強帖留名!!!{:1_227:}
同窗邊路人甲吹水, 漫畫聲效,加片尾cliff hanger, 非常懷舊。
chankb 發表於 30-3-2014 02:16 PM

多謝chankb捧場!
其實cliff hanger用左好多時間去拍,跌左好多次先拍到!
下回仲有懷舊場面出場,希望您繼續捧場:77: