Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 上帝早已預備劇場之殺小丑之麻洗乜用劍 (上回)

回復 69# 上帝
我咁耐冇出po, 師兄都記得細佬, 感激感激!
其實哝排自組左幾個, 只係拍得唔太好, 既然師兄出,細佬又黎獻醜啦。
My new post is made, thanks
師兄的創作真是冇得頂,又懂欣賞別人作品
正呀師兄!!
真係好用心做~
其實蝙蝠俠打羅賓戈幕漫畫係咩事?!
笑死人,thks for share!!
figo2007 發表於 3-4-2014 09:00 AM

多謝figo2001師兄支持!
最緊要好笑呀麻:he:
GOOD JOB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elliottlai 發表於 3-4-2014 01:01 PM

多謝elliottlai 師兄支持!
下回請繼續支持呀!
強! 支持師兄, 期待下回.
jeffchow 發表於 3-4-2014 01:14 PM

多謝jeffchow師兄支持!
小弟仍然學習中,離強仲有一段距離!不過都再多謝你!
My new post is made, thanks
rilplsc06 發表於 3-4-2014 05:38 PM

D post 好正喎!其實最緊要分享同最緊要玩得開心!
師兄的創作真是冇得頂,又懂欣賞別人作品
skyline123 發表於 3-4-2014 09:41 PM

多謝skyline123師兄支持!
你咁講我怕醜架!其實每位師兄既分享都好值得欣賞,因為大家都玩玩具架麻!
正呀師兄!!
真係好用心做~
其實蝙蝠俠打羅賓戈幕漫畫係咩事?!
靈魂的夢 發表於 5-4-2014 03:13 PM

多謝靈魂的夢師兄支持!
其實係沿自1965 comic book “World’s Finest #153.” The story is based around an alternate reality in which Batman believes that Superboy and Superman are responsible for the death of his father.

不過後來俾人用黎惡攪對白!

多謝靈魂的夢師兄支持!
其實係沿自1965 comic book “World’s Finest #153.” The story is based a ...
上帝 發表於 7-4-2014 01:34 AM

呀~
意思係講蝙蝠俠對於佢父母死左既愧疚?
我英文好差,SORRY~
呀~
意思係講蝙蝠俠對於佢父母死左既愧疚?
我英文好差,SORRY~
靈魂的夢 發表於 7-4-2014 01:43 AM

我英文都唔好:80:,我諗大概係蝙蝠俠既父親之死超人係要負起負仼!佢要為超人既罪而復仇,羅賓勸佢放棄但俾佢掌摑!憑佢對白我估係咁!:58:
回復 87# 上帝

我都係咁唸,唔該曬師兄解答!
期待你既下集呀,快D快D~~~~
回復 87# 上帝

我都係咁唸,唔該曬師兄解答!
期待你既下集呀,快D快D~~~~
好搞笑,支持!{:1_208:}