Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 上帝早已預備劇場之殺小丑之麻洗乜用劍 (上回)

好正! waiting for the episode 2.
Will it be the Bat Mobi too? haha.
1966的Batman and Robin 好有美式漫畫的感覺
martinl0313 發表於 31-3-2014 10:22 AM

多謝martin0313師兄捧場:77:
的確好有美漫feel,出正Hottoys個範!
CD ROM 既我都要讚一讚 好好笑
hkman123hi 發表於 31-3-2014 12:03 PM

多謝hkman123hi師兄捧場:77:
下回都要捧場及俾意見呀!:77:
童年回憶,精彩演繹!

HT E對活寶貝確係近年佳作!

期待C兄下回再續……:43:
上帝兄超好有心機又好笑!讚呀!:71:
回復 37# E神

我之前以為師兄profile pic係點香煙,原來係神之手~~~
我覺最惹笑係robin飛標,batman中標個樣真係好似。 廣東話又suen核∼ 爬牆真係反地心吸力呢!:35:
回復 50# darknight

檔主D相好正 細個時只係用黑白15寸電視睇.......
唔知HT會唔會出埋個肥超人呢.........(係雀仔?係飛機?.....係超人呀!){:1_208:}
好靚好生動,真人一樣呀
TV入面,佢哋爬牆時,開窗嘅住客好多係當年名人串星,搞下笑咁
所以樓主成個構思真係fit哂呢兩個致敬figure:71:
童年回憶,精彩演繹!

HT E對活寶貝確係近年佳作!

期待C兄下回再續……
Spartan113 發表於 31-3-2014 08:19 PM

多謝Spartan113師兄捧場:77:
無錯!的確佳作,不過真係要有番咁上下年紀先會對佢地鍾情:34:
上帝兄超好有心機又好笑!讚呀!
甩得古 發表於 31-3-2014 08:24 PM

多謝甩大師捧場:77:
有你既支持係小弟既榮幸:$
回復  E神

我之前以為師兄profile pic係點香煙,原來係神之手~~~
darknight 發表於 1-4-2014 06:45 AM

哈哈!呢隻的確係E神兄既神之手:34:呢排食正電影豪情既熱潮:34:

另外,細個睇佢地爬牆都無乜出奇,不過而家睇番又覺得佢地幾反智:34:
檔主D相好正 細個時只係用黑白15寸電視睇.......
唔知HT會唔會出埋個肥超人呢.........(係雀仔?係飛機?... ...
JAYLAU2024 發表於 1-4-2014 11:57 PM

多謝JAYLAU2024師兄捧場:77:

睇黎師兄都有番咁上下年紀:58:不過呢對孖寶而家都係咁:童年現在一般可愛:$
好靚好生動,真人一樣呀
TV入面,佢哋爬牆時,開窗嘅住客好多係當年名人串星,搞下笑咁
所以 ...
WalkerMachine 發表於 2-4-2014 02:03 AM

多謝WalkerMachine版主捧場:77:

爬牆呢個動作真係呢套劇既經典場面,唔致敬真係對唔住佢地!