Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年6月 聖衣神話 人馬座 星矢 (官圖P10)

相信大把人都係啦...........成日都一路鬧一路入.............
ray文 發表於 28-6-2014 10:20 AM

聖鬥士無論乜系列都好...
神話、EX、OMG隻隻都係一路鬧一路買...
十周年個個都話改色唔買,結果...
:he:
這是omg頭加ex素?
係咪可以直接插入?
linkchan 發表於 28-6-2014 10:20 AM

應該係加寶貼落個BALL JOINT位到...
聖鬥士無論乜系列都好...
神話、EX、OMG隻隻都係一路鬧一路買...
十周年個個都話改色唔買,結果...
...
小堅 發表於 28-6-2014 10:22 AM

真係大有人在................最鬼討厭..............:67:
真係大有人在................最鬼討厭..............
ray文 發表於 28-6-2014 10:24 AM

其實乜類型既玩具都係D咁既人...
都唔理得咁多...
自己覺得靚就入...
其實乜類型既玩具都係D咁既人...
都唔理得咁多...
自己覺得靚就入...
小堅 發表於 28-6-2014 10:26 AM

同意, 所以都唔會理人講d mud, 就算讚到上天又或插到一文不值........最緊要自己有愛便可...........:78:
這是omg頭加ex素?
係咪可以直接插入?
linkchan 發表於 28-6-2014 10:20 AM

唔可以直接插入!
要連頸一起換!
不能戴頭盔...........
人哋想平啲價錢先入都要俾人批鬥?!(唔好同我講咩炒起咗就鬧人住,隻嘢都未炒起)
彈下隻嘢都唔得?
唔知人哋講咗乜會得罪到你哋正價入嘅人所以咁大反應呢.......
仲話人一路鬧一路買,何嘗自己咪又係一路話唔會理人講乜一路出post話人對自己鍾意嘅嘢說三道四

p.s.我都唔想話出呢個post得罪邊個,只係忍唔住有果句講果句
回復 307# 炒價仙人

OMG本來D玩具鋪唔睇好,代理又一定派足貨,基本上間間鋪都諗住"早走早著,賣完冇眼睇",我自問都冇入光牙伊甸,因為真係唔係我杯茶,魚半我見到都唔會買;D人彈完,見跳樓又走去買,係想造低佢定係有平唔執輸?批評呢隻OMG可以,但拎上手玩完先好同我講點唔好,唔好睇相當玩過。

問題唔係批評用正價買的人,係未玩過,齋睇相就跳樓前跳樓後D人,如上,OMG跳樓幾乎必然,但係咪因為OMG肉酸所以跳?

PS:今次OMG的質素係好高,只可以話笨大點解唔將今次的品質出係其他神話度,明明做到都成日留一手

回復 308# adidas
最討厭個d齋吹就叻,玩具唔post多件又冇買又指指點點嘅點金勝手{:1_203:} 回正題隻野五舊鬆,平夠兩舊幾三舊比你好冇?比我都話好嫁,不過每個人都有選擇權,我鐘意第一手玩心急比得起咪正價入law, 人哋鍾意跳樓咪由得人law. 自得其樂:36:
本來我淨係儲開EX
但係見哩隻都幾靚
擺埋一齊會唔會好怪?
回復  炒價仙人

OMG本來D玩具鋪唔睇好,代理又一定派足貨,基本上間間鋪都諗住"早走早著,賣完冇 ...
adidas 發表於 28-6-2014 02:00 PM

同埋有班人係直頭相都未睇一見OMEGA有理無理鬧左先
玩緊,人地等到160蚊先入,先開到相post,不要怪人地
回復 312# godgundam

咁又真,又冇話唔買,等執死雞姐

感觉上 所有CG电影圣衣会动画形象 出圣衣神话EX 好似双子座咁