Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年6月 聖衣神話 人馬座 星矢 (官圖P10)

其實咁講,某程度上佢地件青銅已經強過黃金,話曬都有女神嘅血,打海皇時就應該已經同黃金差唔多,因為系黃金血再生,所以佢地唔需要一定要著黃金聖衣。 不過我都系鍾意黃金聖衣個樣多過青銅囉
師兄好快手,可唔可以換佢個頭上ex 天馬 or 射手,然后拍埋一眾 ex 身邊影張比較照睇睇{:1_208:}
師兄好快手,可唔可以換佢個頭上ex 天馬 or 射手,然后拍埋一眾 ex 身邊影張比較照睇睇
linkchan 發表於 27-6-2014 12:26 PM

ex的接合位係棍, 神話係接合位係球形
其實咁講,某程度上佢地件青銅已經強過黃金,話曬都有女神嘅血,打海皇時就應該已經同黃金差唔多,因 ...
wingsiu 發表於 27-6-2014 12:05 PM

你講得0岩, 其實經過貝王篇, 5件青銅已成為神聖衣, 能力已經接近神衣, 理論上係強過晒其他所有聖衣
算啦adidas兄, 好多人真係咩都會插一輪.............得把口............如果係真正玩家, 有愛就會入手. ...
ray文 發表於 27-6-2014 11:58 AM

買100款隻嚟玩係玩家,買1款嚟玩都係玩家,玩家與否在於到底係買嚟玩還是原盒不動等時機轉手淘利。

我都對開口埋口就垃圾/100都唔值/跳硬/送都唔要等字眼感厭惡,但每人都有唔同嘅標準,冇所謂對與錯,如果要買到某一個價錢才可稱得上真正玩家,倒不如直接講錢多才算玩家。

我相信你本意唔係咁,但我認為若換上"真正熱愛星矢或某角色的玩家"會較恰當。:64:
同EX仲係冇得比,不過聖衣密合度好高,裙甲用了EX的方法,實淨:71:
最好的地方在放頭髮,造形好之餘,頭盔用頭髮parts再分開成兩件,頭髮細緻度比一眾EX仲好

頭像被屏蔽
回復 260# iorik

我相信ray文兄本意絕非如此;但如果比我定義何謂愛不愛一件玩具,三個字"一出即入":36:
做得到就證明有多喜歡,正如如果我等得佢平先買或者冇訂,根本可有可無
我會buy兩隻
omega既星矢我好like{:1_227:}
同EX仲係冇得比,不過聖衣密合度好高,裙甲用了EX的方法,實淨
最好的地方在放頭髮,造形好之餘,頭盔 ...
adidas 發表於 27-6-2014 01:24 PM

尋日一入,仲未有時間砌,睇完師兄既開盒圖,安心晒...

回復 261# adidas

Adidas師兄,個神話櫃加埋籃光,好靚呀!:35:
同EX仲係冇得比,不過聖衣密合度好高,裙甲用了EX的方法,實淨
最好的地方在放頭髮,造形好之餘,頭盔 ...
adidas 發表於 27-6-2014 01:24 PM

師兄唔怕擺得耐會一字馬咩?玻璃面
回復 266# mcdonaldsmark

多謝,個櫃我訂造的,係師傅幫我諗,將白光管加係玻璃層架後面,非常唔錯!:$
回復 268# adidas

多謝師兄你的籃光分享,小弟很喜歡看各位師兄的玩具櫃,希望有機會可以看到你多些櫃相!謝謝!{:1_205:}
真心寧願要叫樣好過閉眼樣... 出拳嗰D 動作, 冇叫樣好冇動感...