Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年6月 聖衣神話 人馬座 星矢 (官圖P10)

買100款隻嚟玩係玩家,買1款嚟玩都係玩家,玩家與否在於到底係買嚟玩還是原盒不動等 ...
iorik 發表於 27-6-2014 01:20 PM

買玩具玩都係求開心啫..........當然開盒玩係最正, 亦係玩家既真正本意(唔開盒只可以算是收藏家):78:, 一向最討厭炒家, iorik兄你見我出咁多post都係開盒玩就知啦.........:he:
回復  iorik

我相信ray文兄本意絕非如此;但如果比我定義何謂愛不愛一件玩具,三個字"一出即入": ...
adidas 發表於 27-6-2014 01:32 PM

係呀, 所以好多時我都係一出即入架...............:34:
尋日一入,仲未有時間砌,睇完師兄既開盒圖,安心晒...
小堅 發表於 27-6-2014 01:45 PM

我仲未入呀...................睇下今日入唔入到先:80:
買玩具玩都係求開心啫..........當然開盒玩係最正, 亦係玩家既真正本意(唔開盒只可以算是收藏 ...
ray文 發表於 27-6-2014 02:51 PM

只係開左一盒仲有11盒呢:x
我仲未入呀...................睇下今日入唔入到先
ray文 發表於 27-6-2014 02:55 PM

qc主要面罩出事, 水口位及唔知係咪會盒壓出來的印有d好多黑色一條條線咁ge野
只係開左一盒仲有11盒呢
yugi 發表於 27-6-2014 02:57 PM

我有錢入咁多盒就好喇.................:68:
qc主要面罩出事, 水口位及唔知係咪會盒壓出來的印有d好多黑色一條條線咁ge野
yugi 發表於 27-6-2014 02:59 PM

謝告知, 我會留意下...............你玩完喇......:58:
我仲未入呀...................睇下今日入唔入到先
ray文 發表於 27-6-2014 02:55 PM

快入啦,靚QC,最緊要樣靚...
yugi 發表於 27-6-2014 02:59 PM

一陣放工返屋企望望先...
今次我冇乜留意件聖衣...
淨係留意個樣...
回復 274# ray文

入多d,離擴建神話櫃的日子不遠了!哈哈!{:1_208:}
快入啦,靚QC,最緊要樣靚...
小堅 發表於 27-6-2014 03:06 PM

我都想, 今日好多野入..............{:1_240:}
回復  ray文

入多d,離擴建神話櫃的日子不遠了!哈哈!
mcdonaldsmark 發表於 27-6-2014 03:08 PM

有得擴建我都想, 問題係我要擴建我間屋先.............:79:
買玩具玩都係求開心啫..........當然開盒玩係最正, 亦係玩家既真正本意(唔開盒只可以算是收藏 ...
ray文 發表於 27-6-2014 02:51 PM

從來冇懷疑過你對玩具嘅熱誠,只係對你之前嘅回覆有少少意見,莫見怪。:64:
一陣放工返屋企望望先...
今次我冇乜留意件聖衣...
淨係留意個樣...
小堅 發表於 27-6-2014 03:07 PM

可能只係個盒壓個印出來, 因為今次隻野在新野表面層防氧化的油幾厚下, 砌左陣成手都油晒
從來冇懷疑過你對玩具嘅熱誠,只係對你之前嘅回覆有少少意見,莫見怪。
iorik 發表於 27-6-2014 03:17 PM

我不嬲都只係抱住自己玩得開心既宗旨架...........有咩咪大家研究下囉.......{:1_220:}