Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年6月 聖衣神話 人馬座 星矢 (官圖P10)

回復 240# mcdonaldsmark
係呀mcd兄,放工返黎反完就入櫃,期待下月金牛
眼睛太大 膝蓋縫隙太大 等跳樓吧
kiki33 發表於 27-6-2014 12:34 AM

回復 239# AK30

而家D人,根本不分好壞,一見系列差或者多貨就一味踩(金毛就係好例子),踩到佢跳樓都未必買;如果少貨炒起左又怪人好炒,明明自己對隻玩具都冇興趣,咪留番比鍾意嘅人玩囉。

呢個科林又係,谷又係,個個一見OMEGA就判死刑,完全無視玩具的質素,實物上手又係咩一回事,總之一味"三魚先入"......我明自由市場嘛,市場定價嘛,OK,FINE,請你慢慢靜靜地等,低過一魚先出手啦,如果仲會出手的話:36:
回復  AK30

而家D人,根本不分好壞,一見系列差或者多貨就一味踩(金毛就係好例子),踩到佢跳樓都 ...
adidas 發表於 27-6-2014 07:49 AM

其實Adid 不必動氣,因為又要彈又要買既人,大有人在。
omega會跳樓,不外乎新角色,肛牙依癲果D跳到一魚我都肯定唔會入;呢隻星矢,會跳唔奇,不過過五魚入貨加上 ...
adidas 發表於 27-6-2014 12:50 AM

我覺得E只都會跳,不過唔會好似光牙咁勁啦。睇完CHING D實物相覺得只野唔錯,從面相,顏色,外型都覺得好靚,會系我第二只omega (第一只系獵戶座)希望出埋其他四小強+龍峰(玩父子團聚)。  不過講起就好唔鍾意點解冰河唔系著水瓶座聖衣出場
我覺得E只都會跳,不過唔會好似光牙咁勁啦。睇完CHING D實物相覺得只野唔錯,從面相,顏色,外型 ...
wingsiu 發表於 27-6-2014 11:07 AM

因為套劇天馬同天龍有人著左佢地先轉黃金啫
因為套劇天馬同天龍有人著左佢地先轉黃金啫
yugi 發表於 27-6-2014 11:11 AM

我明,不過咁好心唯多個著埋件白鳥座佢啦,可以俾yuna著架嗎,咁未唔使搞到件天鷹座由白銀變左做青銅聖衣囉, 兩件都系鳥類姐:x
其實隻星矢事實上出黎效果唔靚, 特別大比甲...
我就唔覺值5魚幾
回復  adidas
Post都費事開,自己玩得開心就算
AK30 發表於 27-6-2014 01:07 AM

正呀, 我都未入添...................{:1_221:}
對星矢有愛冇所謂,已拎。。。。。。。
最好睇就係炒起左先問人邊度仲有貨,跌左又問邊度最平,笑而不語
回復 246# yugi

正解,而且第一季將水瓶變左人工智能聖衣,我情願冰河唔著,不過連貴鬼都著黃金既時候,傳說中的五小強都仲係青銅,真係睇到我好亂,明明五小強想著就隨時著得,紫龍比玄武著完天秤都係收番來著,只要佢喜歡....冰河阿瞬一輝係有CID唔做,係要做散仔
回復 247# wingsiu

第一季種下的錯,第一季強姦了黃金十二宮,水瓶、天蠍、雙子簡直改到番唔到轉頭
回復  yugi

正解,而且第一季將水瓶變左人工智能聖衣,我情願冰河唔著,不過連貴鬼都著黃金既時候 ...
adidas 發表於 27-6-2014 11:40 AM

其實一輝著青銅咪仲屈, 係咁比人打爆件甲再復活:x
回復  AK30

而家D人,根本不分好壞,一見系列差或者多貨就一味踩(金毛就係好例子),踩到佢跳樓都 ...
adidas 發表於 27-6-2014 07:49 AM

算啦adidas兄, 好多人真係咩都會插一輪.............得把口............如果係真正玩家, 有愛就會入手.................不必動氣~:78:
頭像被屏蔽