Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 SHF 龍珠Z 人造人18號 (官圖P2)

咁快有~~~~~~~~~~~~~
希望快D收到電話啦!
你就好啦港版未見.................
ray文 發表於 27-6-2014 11:32 AM

我未訂啊,US要七月尾先出貨amazon話, 無閒我都未入,不過E邊龍珠一出都會跌,所以徐非大愛,否則我會等
我未訂啊,US要七月尾先出貨amazon話, 無閒我都未入,不過E邊龍珠一出都會跌,所以徐非大愛,否 ...
wingsiu 發表於 27-6-2014 12:09 PM

hk唔得呀, 隻隻都貴..........宜家仲公佈咁多角色.........希望過幾日有18號玩啦.........:D
[quote]我未訂啊,US要七月尾先出貨amazon話, 無閒我都未入,不過E邊龍珠一出都會跌,所以徐非大愛,否 ...
wingsiu 發表於 27-6-2014 12:09 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

你想等無閉升番先入? {:1_218:}
[quote]我未訂啊,US要七月尾先出貨amazon話, 無閒我都未入,不過E邊龍珠一出都會跌,所以徐非大愛,否 .. ...
宇宙之王者 發表於 27-6-2014 02:52 PM

佢果邊大把貨唔會升喇...............:he:
Amazon.com 真係十分正,又平又冇運費
Amazon.ca 就差好多
如實物能做到明顯嘅"腿張開",我會買嚟同比達玩。:p
[quote]我未訂啊,US要七月尾先出貨amazon話, 無閒我都未入,不過E邊龍珠一出都會跌,所以徐非大愛,否 .. ...
宇宙之王者 發表於 27-6-2014 02:52 PM

無閉有冇升我就唔知,不過我E邊無閒就有跌未升過。:58: D貨多到嘔而且我地唔系魂限當通版咁賣,就算E家只黑髮悟空都系一樣情況
本人買玩具一向系大愛就訂,冇愛就等,賣曬就算,入佢都系為齊人,而且你怕B社唔會出有頭髮無閒? 出埋斯魯篇就到布歐架啦。
佢果邊大把貨唔會升喇...............
ray文 發表於 27-6-2014 03:10 PM

只黑髮悟空仲跌左兩蚊添,3條紅三魚就有仲免運費:he:
Amazon.com 真係十分正,又平又冇運費
Amazon.ca 就差好多
Horsefield 發表於 27-6-2014 03:31 PM

系,其實要多得bluefin, 不過amazon都系龍珠戰隊先齊人,聖衣神話衣D搶手野基本上都唔系只只開賣
只黑髮悟空仲跌左兩蚊添,3條紅三魚就有仲免運費
wingsiu 發表於 27-6-2014 10:54 PM

你就正啦...................問過呢邊sdcc比達仲未有價呀..............:die:
今日送到:43:

我都收到... 比例同無閑唔係咁夾...
無閑大隻咗,不過算拉,成個shf龍珠系列都唔跟足比例,都慣咗。