Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 SHF 龍珠Z 人造人18號 (官圖P2)

冇野呀...會場限定超西悟空炒到2千幾.......唔值囉
denniskwong 發表於 24-1-2014 02:43 PM

仲要接近3牛............問你死未............{:1_203:}
孤仔昨日已開訂...........3魚多..............
ray文 發表於 24-1-2014 17:25

吓??!! 我特登企係門口睇佢D神主牌,但係搵唔到 . . .
可能太多人 . . . 我又生得細粒,不斷比人撞 . . .
3年前出的, 沒再版, 這3年都沒一隻比得上這限定版, 只是有價無市, 反正最初只是4魚, 放個價約下水魚幾好 ...
taifat1975 發表於 24-1-2014 15:27

其實只係加咗陰影啫,有能力嘅自己加都得,更係有價無市啦 ~ !
2千幾 . . . 我買隻超合金魂玩好過啦係咪先 ~
其實只係加咗陰影啫,有能力嘅自己加都得,更係有價無市啦 ~ !
2千幾 . . . 我買隻 ...
Kuuga_iwsp 發表於 24-1-2014 10:58 PM

衣服顏色及面相都不同的。
衣服顏色及面相都不同的。
taifat1975 發表於 25-1-2014 00:31

噢 ~ 我又無留意得咁清楚 ~ :DD
回復 45# 宇宙之王者

無計,個時係y拍bid都要3魚中:64:
儲到悟飯就無買,因為我覺得之後既價錢唔合理~^^
不過如果唔係炒價,有得諗既。
請問各師兄,孤仔截訂未?
吓??!! 我特登企係門口睇佢D神主牌,但係搵唔到 . . .
可能太多人 . . . 我又生得細粒,不斷 ...
Kuuga_iwsp 發表於 24-1-2014 10:56 PM

你只需行入去同店員大叫, 我要訂18號.............便可~:DD
請問各師兄,孤仔截訂未?
revy 發表於 25-1-2014 07:24 AM

未, 不過訂價已去返3魚中了..............{:1_222:}
你只需行入去同店員大叫, 我要訂18號.............便可~
ray文 發表於 26-1-2014 23:30

好的 ~ 我星期二就出去訂 ~~ :)
你只需行入去同店員大叫, 我要訂18號.............便可~
ray文 發表於 26-1-2014 11:30 PM

不過好多時晚上太多人又真係好難訂野
未, 不過訂價已去返3魚中了..............
ray文 發表於 26-1-2014 11:31 PM

好在上到尾班車:(
18號死士!……無野講!……你開訂!……朕落訂!
唯2005年megahouse果款未有……飲恨……:$
已經訂左
件jacket如果除得會好d…原著都有除
frankieccc 發表於 24-1-2014 12:53 PM

嚴格來講……jacket一定要除得……
因為原本18號吻無閑時……係無穿jacket的!
所以SHF官圖係錯的!