Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 SHF 龍珠Z 人造人18號 (官圖P2)

下一隻應該係勒巴,不過我情願佢出悟空大佬先。
如果可以,天津飯阿樂餃子pls...
下一隻應該係勒巴,不過我情願佢出悟空大佬先。
如果可以,天津飯阿樂餃子pls...
shingotaz 發表於 1-2-2014 12:33 AM

應該17號先... 立巴太大份, 成本同定價都高, 應該會試水溫先...

唔覺得會出立巴...
你見到果次 DISPLAY 果隻都甩頭甩骨都唔多似樣
立巴閒角都無得再閒... 如果出立巴... 出拿迪斯人氣不是更高 ?
拿迪斯素體又唔使咁大~ 成本又平 D~

不過更應該出是大個仔悟飯吧 ?
BODY 照用悟空的
出一個黑頭 / 超西頭 + 傻仔樣 / 惡樣
已經一隻玩晒...
應該出條有關節既神龍先!!
一出即訂!!:71:
出乜都好只要不是又係主角班超西或黑髮就得
回復 87# yugi

Figuarts Zero都仲有d機會...
pics from us
每次一有龍珠 SHF 出我都好期待
今次仲要係人造人唔係主角系列~~~~~~~~~~~~~
每次一有龍珠 SHF 出我都好期待
今次仲要係人造人唔係主角系列~~~~~~~~~~~~~
玩具 發表於 26-6-2014 08:41 PM

仲要系SHF龍珠第一個女性角色:handshake:
好想知道18號股關節可以郁到幾多。
著裙不能大動作會走光:38:
有冇師兄收到電話叫攞貨
港魂最快起碼星期六,星期一無就要等到星期三...星期二假期
仲要系SHF龍珠第一個女性角色
wingsiu 發表於 26-6-2014 10:48 PM

你就好啦港版未見.................{:1_222:}
好想快d有得玩呀..................期待人造人呀............:love: