Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 SHF 龍珠Z 人造人18號 (官圖P2)

仲要接近3牛............問你死未............
ray文 發表於 24-1-2014 05:26 PM

what the hell.......3k??
貴過部ps3了...............
仲要接近3牛............問你死未............
ray文 發表於 24-1-2014 05:26 PM

嘩。個價相當吸引。
[quote]嚴格來講……jacket一定要除得……
因為原本18號吻無閑時……係無穿jacket的!
所以SHF官圖係錯 ...
薜安 發表於 27-1-2014 10:28 AM

超強FANS! :Q
好的 ~ 我星期二就出去訂 ~~
Kuuga_iwsp 發表於 27-1-2014 01:04 AM

精粉好似有fullpay平兩草............:78:
不過好多時晚上太多人又真係好難訂野
yugi 發表於 27-1-2014 09:53 AM

係呀, 又迫又細...........所以成班人塞晒入去可以慢慢訂.........:34:
好在上到尾班車
yugi 發表於 27-1-2014 09:55 AM

你就好啦, 我宜家要fullpay先同你地差唔多咋.........:79:
what the hell.......3k??
貴過部ps3了...............
denniskwong 發表於 27-1-2014 02:15 PM

有價冇市多...............宜家隻隻升天............{:1_206:}
嘩。個價相當吸引。
iorik 發表於 27-1-2014 03:05 PM

iorik兄唔通仲有貨...............:58:
有價冇市多...............宜家隻隻升天............
ray文 發表於 28-1-2014 12:33 PM

不過睇到超3咁, 真係入唔落手...........
denniskwong 發表於 28-1-2014 03:48 PM

鍾意先入啦............唔好強迫自己..........:he:
denniskwong 發表於 28-1-2014 03:48 PM

等吓聖地牙哥版,自從喱個玩意出現後每年總會抽通販版嚟個特別色,而家通販版已經用晒,睇吓14年會揀咩出。
等吓聖地牙哥版,自從喱個玩意出現後每年總會抽通販版嚟個特別色,而家通販版已經用晒,睇 ...
iorik 發表於 28-1-2014 05:28 PM

個人超級超級希望有新野而唔係 REPAINT 囉
[quote]個人超級超級希望有新野而唔係 REPAINT 囉
玩具 發表於 28-1-2014 05:54 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

係啦~不過如果係未出過的人物就實出事! 一定貴到無朋友!
我都係超西三死士……不過真係好多大公仔都面相欠佳
所以都係儲扭旦算……
精粉好似有fullpay平兩草............
ray文 發表於 28-1-2014 12:29

我出到去都通常過9點 ~
D搵夠早收嘅鋪頭我係唔會幫襯嘅 ~
我今日訂咗了 ~ 當然係菇鈕啦 ~