Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 SHF 龍珠Z 人造人18號 (官圖P2)

師兄無買開 shf 龍珠條 line? 魂限這事都發佈了2年有多.

18號的出現會否令 "無閑" 升返上去. {:1_20 ...
taifat1975 發表於 23-1-2014 11:04

:(其實我只得一隻悟飯,因為鍾意著住魔童衫變超西2個形態。
但係18號係我鍾意嘅女 . . . 所而,1516中 . . .
出快D咪成大半年一隻先得! 17號跟著出。
似乎同杜拉格斯一樣咁矮小
得咁少表情,真係有點失望.....無閉個頭佢包多個?
其實我只得一隻悟飯,因為鍾意著住魔童衫變超西2個形態。
但係18號係我鍾意嘅女 . . . 所而, ...
Kuuga_iwsp 發表於 23-1-2014 06:21 PM

shf 龍珠好兩極, 受歡迎的一上價就無回落, 不受歡迎的死貨不段, 喜歡的就訂左先. {:1_208:}
得咁少表情,真係有點失望.....無閉個頭佢包多個?
宇宙之王者 發表於 24-1-2014 09:42 AM

是的, 包多個無閑頭及左手(拿停止器).
對鞋做得幾靚喎~~
已經訂左
件jacket如果除得會好d…原著都有除
shf 龍珠好兩極, 受歡迎的一上價就無回落, 不受歡迎的死貨不段, 喜歡的就訂左先.
taifat1975 發表於 24-1-2014 10:25

都係∼好似有隻唔知咩會場限定超西悟空炒到2千幾……(真係流晒汗)
昨晚難得出到街,但未見有得訂…
睇怕要過咗年先去訂了∼
冇野呀...會場限定超西悟空炒到2千幾.......唔值囉
股關節零可動咁點踢斷比達隻手.............
都係∼好似有隻唔知咩會場限定超西悟空炒到2千幾……(真係流晒汗)
...
Kuuga_iwsp 發表於 24-1-2014 02:22 PM

3年前出的, 沒再版, 這3年都沒一隻比得上這限定版, 只是有價無市, 反正最初只是4魚, 放個價約下水魚幾好.
可唔可以多d表情同手形:64::64:
...
Kuuga_iwsp 發表於 24-1-2014 02:22 PM

孤仔昨日已開訂...........3魚多..............:78:
回復 43# a_c_e06

大大我好LIKE你圖中個隻斯路,早排搵過...不過好難搵到平少少.....