Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Real Masterpiece 救火英雄系列:何永森,游邦潮

無睇電影,不過同電影海報都似
今日去左門市問 佢地又話要3月頭先有貨:45:
:67:..................................
回復 110# anaken

在余生fanclub訂了,有email但沒有通知訂貨
EB加油!爭下氣!
痴Q線,人哋玩家版頭雕都返貨了,我見過實物質素仲幾好添,(利申我都係余生fansclub訂左一對)佢仲未有,eb都可謂figure界首屈一指了,不過之前隻心悠都遲左成半年咁滯,可能想等出DVD時先派貨掛,低劣的宣傳手法
想等出DVD時...............{:1_200:}
剛剛收到ENTERBAY電話,經余生FAN CLUB既已經有現貨,可以隨時去拎
回復 129# sbrick

我是香港店首日訂的,今晚拿了,兄弟取貨要留意霆鋒鼻尖有沒有掉色

其餘的QC以我來說都很好
我都係首日夜晚訂..未收到電話...
回復 131# wing1123

我係下午訂的,應該快架喇
回復  sbrick

我是香港店首日訂的,今晚拿了,兄弟取貨要留意霆鋒鼻尖有沒有掉色

其餘的QC以我 ...
chungyuihing 發表於 3-3-2014 21:39

ching 請問今批貨 d 衫有唔係有做少量舊化 ?
我昨晚收余文樂FANS CLUB電話, 話enterbay有現貨賣~諗緊買唔買好?
回復 133# 將莖牽

係好明顯嘅舊化,match番個頭
回復 133# 將莖牽

昨晚拎貨(只訂了余生), 驗貨時第一隻線口有問題, 無要到, 肉睇望制服有舊化, 好明顯, 之後問第二隻睇, 比起第一隻無咁黑, 個人發覺成批貨會有唔同既舊化