Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Real Masterpiece 救火英雄系列:何永森,游邦潮

我都而家都冇收到fanclub通知攞貨…
wing1123 發表於 27-1-2014 04:27 PM
好似係個天有心叫我等下先:67:
enterbay 都不理香港死活了....
leungfrankie999 發表於 27-1-2014 04:30 PM

呢個真..........
剛致電eb問有貨未,個員工問番我收到電話未?
(大佬!收到電話仲打來托咩)佢夠胆死答我要四月wor,我話我係fanclub訂,佢email回覆話25/1至27/1到貨ga wor, 之後佢又改口話二月,跟住又話電話逐個通知d客人取貨,都唔知邊句先真,EB 既marketing 真係不知所謂,話時話有冇c hing 都係余生fanclub訂左又通知左可取貨呢?暫時仲未見有本地ching post相上來,係咪真係香港仲未派貨呢?
leungfrankie999 發表於 27-1-2014 04:30 PM

呢個真.......... X2
見到c兄實物件衫,再比較下宣傳時果件格仔衫,真係差好遠
回復 112# 有心人

關於呢件手工製格格消防衫,師兄可以留意番另外兩個關於救火英雄嘅post,入面haha muse師兄講述咗套衫嘅由來,簡單嚟講,係郭導為宣傳套戲,用咗EB俾佢嘅頭雕自組咗嗰兩隻出嚟,唔係EB嘅版,套衫無版權響yahoo要14魚一套,當然無版權無公司就可以偷消防署個logo用
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
余文樂個頭雕做乜加咁黑既眼線比佢呀:50:
到而家都未有貨,訂的時候話2月,而家3月都嚟,想買的意欲已沒有!
樂仔感覺好咗喎!!!
又話2月下旬會到貨而家仲未收到通知,仲有幾日到3月唔通ENTERBAY又講大話......
EB d貨期多數唔準時…你睇隻鐵甲威龍發怖咗咁耐…都而家有得賣未都無聲氣就知:oh:
反正有2隻,衫應該做舊化,配件有多少變化,咁先顯得有heart law....
我都等緊....................2月尾...............仲有幾日.