Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Real Masterpiece 救火英雄系列:何永森,游邦潮

檸檬都好一般喎。。。。????
噢…shit..:die::cool::(
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
Bill爺你啲誠意去哂邊???好失望.................

你看製作特輯, 格仔不是很清楚 ????
呢對唔係版,只係EB頭雕加坊間配件的自組,當時EB件衫未開發完成的!!!!!!!!!!
慘……受害人數不斷上升……

http://www.youtube.com/watch?v=qVkYJa_kwak

人地細廠都有誠意過你呀標爺!!!!!!!!!!!!!!!!

人地細廠都有誠意過你呀標爺!!!!!!!!!!!!!!!!
DDDragonball 發表於 25-1-2014 10:50 AM

雖然係靚,但攞套handmade小量貴野黎同量產比,仲要成14魚。你都係想插eb差姐,但吾該可吾可以做下知料搜集先同攞件量産黎比呀。再姐,見你個個救火英雄post都出黎插,好似吾想人地買咁,你其實係吾係想入多啲自己攞黎抄姐。
哈哈哈哈哈古唔到我要靠炒呢D figure 圍持生活~~~~~我咁緊張係恨鐵不成鋼!!!!!!!!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
新年前可收到大陸訂貨,實在太 happy!!
開之前都好怕其他師兄講個頭,衫有問題。
一開,個頭像可接受 la!!件衫就...我覺係影相/燈光問題,都有 detail 位啊....都 ok 啊!
係個消防帽係 enterbay logo....就很不開心了....同埋有膠 mark....有無師兄知邊度買消防 logo 帽。
上班中...不能影太多相...哈哈!!

border=0 />
新年前可收到大陸訂貨,實在太 happy!!
開之前都好怕其他師兄講個頭,衫有問題。
一開,個頭像可接受 la! ...
leungfrankie999 發表於 27-1-2014 04:02 PM

師兄, 呢個頭同套衫, 值回票價嗎?
上大陸訂都收到...我仲戇居居喺度等fans club:47:
我都而家都冇收到fanclub通知攞貨…:53:
我人仔988訂,價錢ok 。個頭我可給 85分以上。衫就普普通通...70分左右