Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Real Masterpiece 救火英雄系列:何永森,游邦潮

剛收到MAIL  回覆

Ok.
"游邦潮"[余飾]蠟像級人偶、"何永森"[謝飾]蠟像級人偶,原價各HKD1,480.- 一只。
- 香港FANS可以HKD1,288.-優惠價購買一只。
- 每人每款限買一只。若同時購買每款各一只,可額外再獲95折優惠。
- 首批人偶預計於1月25至27日到貨,我們將電話聯絡FANS到ENTERBAY香港旗艦店(位於旺角)付款取貨,逾期作廢。
- 因應我們與不同FANS CLUB合作,若首批現貨分配完畢,第二批現貨預計於2月下旬到貨。
- ENTERBAY保留最終解釋權
我都收到EMAIL 回覆了
不過原來唔可以只訂霆鋒
只可以 訂余文樂OR訂一對:47:
回復 47# micicic

eb 都幾醒,
知道的人多數會入lemon~~~{:1_203:}

收到了,在余生FB訂,可能佢立左第一批,有存貨可派,讃!

相反,在Lemon網游在30分鐘,無提過訂購。
收到了,在余生FB訂,可能佢立在第一批,有存貨可派,讃!

相反,在Lemon網游在30分鐘,無提過訂購 ...
ilove12inch 發表於 19-1-2014 01:35 AM

即係其實已經派得貨?{:1_206:}
我都剛收e-mail...:43:本來想訂多隻但都係只准每款訂一隻,訂晒兩款就九五折
樂仔ok左,但挺鋒未搵到可訂既方法:help:
有冇人想訂樂仔、我淨係想要霆鋒

去樂仔fan club訂一對抵啲!!

點解我收唔到email? 係唔係要抽?:help:
點解我收唔到email? 係唔係要抽?
kamenriderV3 發表於 19-1-2014 11:05 AM

我收到,樂仔FAN CLUB剩係可以訂樂仔/一對:42:
final price is $1288. if you order 1 set, then it's 1288 x 0.95 = $1223.6
"游邦潮"[余飾]蠟像級人偶、"何永森"[謝飾]蠟像級人偶,原價各HKD1,480.- 一只。
- 香港FANS可以HKD1,288.-優惠價購買一只。
- 每人每款限買一只。若同時購買每款各一只,可額外再獲95折優惠。
- 首批人偶預計於1月25至27日到貨,我們將電話聯絡FANS到ENTERBAY香港旗艦店(位於旺角)付款取貨,逾期作廢。
- 因應我們與不同FANS CLUB合作,若首批現貨分配完畢,第二批現貨預計於2月下旬到貨。
- ENTERBAY保留最終解釋權            
我都收到了
回復 55# ky92
無錯,我剩係訂樂仔一隻咋!
回復  ky92
無錯,我剩係訂樂仔一隻咋!
kamenriderV3 發表於 19-1-2014 02:48 PM

ching訂左未??
我想搵人夾一PAIR,我要霆鋒喳~
回復 58# ky92

訂左了但未收email.
我0係謝霆鋒個微博私訊問係未有得預訂,但冇人覆過我!!!!!!==