Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Real Masterpiece 救火英雄系列:何永森,游邦潮

有無師兄首日夜晚訂都而家都未收到電話去攞貨?:54:搞乜鬼野呀?好Q多人訂咩,派咁耐都未有電話叫攞{:1_237:}
有無師兄首日夜晚訂都而家都未收到電話去攞貨?搞乜鬼野呀?好Q多人訂咩,派咁耐都未有電話叫&#2 ...
wing1123 發表於 8-3-2014 11:14 AM

首日晚, 打左問, 未派到{:1_198:}
我首日朝早都未有呀!!!
eb開訂後13mins,我send email去order一對。
之後拎樂仔,話我係頭30個,會有金斧頭。
直到今日,我都未有電話拎檸檬,上門問又話未到我,真係唔知依間公司點搞!?
又話2月尾,而家三月頭,30隻都派唔到,我第一次買eb,亦係最好一次,好失望。

聽人吹話身在南極大陸既bill...第二水貨又派咗比d皇親國戚d朋友同大陸客先...有剩先到香港客再分批再打電話逐個攞......所以香港區每次返貨都唔多...如果係真既..EB真係越黎越不知所謂...:38:
小弟都係第一日訂,但今時今日樓上師兄竟然係30隻內都未派到, EB真失敗。
我首日朝早都未有呀!!!
eb開訂後13mins,我send email去order一對。
之後拎樂仔,話我係頭30個,會有金 ...
KKKJH 發表於 8-3-2014 12:39 PM

唔係下話, 頭30都未派到?........玩具都不能避免, 又係皇親國戚......當特權派.{:1_206:}
可避可都唔想再訂, 由第一水, 話全部派比余生開始, 巳經好唔妥.......到而家即係想點.

都吾明點解哩間野仲可以話自己係賣現貨、所見(官圖) 所得,所以好勁。大佬呀,你啲所為第一批現貨次次都得個十隻八隻,仲要係差過官圖,跟住就話第二批會改進又叫人落訂等第二批,叫得人落訂就已經吾係叫賣現貨啦,仲要遲完再遲。真係難為成日幫你講好說話果啲紛絲出黎俾人笑(自己攞黎果啲吾計)。 :42:
都吾明點解哩間野仲可以話自己係賣現貨、所見(官圖) 所得,所以好勁。大佬呀,你啲所為第一批現貨次次 ...
kofumanutd 發表於 8-3-2014 10:16 PM

第一次訂ENTERBAY 既野, 宜家明白點解其他師兄狂插, 又比HT 既發展差
我係19/1下晝3點收到fans club確認email
唔要等到幾時⋯
搵d客過橋做宣傳,原本想支持下你而家都心淡啦。
我今日去問,佢話3月尾。
回復 147# KKKJH

等完2月尾,又話等到3月尾…:(我放單算Q數…
我今日去問,佢話3月尾。
KKKJH 發表於 9-3-2014 05:44 PM

首日訂, 都要排一個月, 今呢個月既單派比邊個.......
我都係首日晚上訂的,我星期五下午去問過,看鋪果個男人唔知係咪老細,問一句答一句,話派緊頭30個,又唔教人點分辨自己係排第幾,要自己拎張單問點睇,佢先不耐煩敢指睇邊度,重叫我等通知,無通知唔好去鋪果度。不過,如果係睇Invoice No.後便個數,咪成1萬8千幾,都唔知幾時有,又話2月尾,4月都唔知派到未,總知感覺上比狂熱更差,亦明白點解唔夠狂熱勁。:blame:
回復 150# desyiu

師兄條友老點你咋:*..點可能睇invoice num黎分先後呀:(......訂個日你唔見佢地有另外一疊白紙咁抄底電話同id num..我個日訂個時就見到自己寫咗o係百幾個行野度...佢地係跟個張分先後