Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 千值練黑三一.點意見.

對不起, 題外話, warxv 大大, 你個新BLOG 地址在那兒, 12月後就找不到你的玩具分享, 有點遺憾~
其實, 本身黑三一外表又噤簡單, 只有做申縮關節才是最好,最不外露和影響外觀...
累贅唔累贅, 真係好個人,  ...
facetry 發表於 12-1-2014 02:18 PM

申縮關節有點像新世紀合金呢,我有所以還能接受,反而頸關節我真的有點怕斷,今次的關節有點比較實,第一次玩的時候要小心啲
見到有些玩家玩爛左黑三一萬能俠前臂關節,{:1_201:}

我已在千值練facebook留言, 希望千值練處理提供協助.   wish all player can fix this problem..
千值炼呢款,是t-rex做设计的

t-rex 米系yamato macross vf设计的外包工作室咯

成品vf,成日都自爆烂关节嘎啦

所以黑31有问题,我觉得一d都唔出奇
非常正的報告! 之前睇了不少報告,都係一面倒讚同不少靚相,攪到我都心思思。睇完warx大report,都係留返d錢買其他野算:73:
我最擔心的只有關節位....:cool:
死~~~~買左未玩~~~~~今次中伏~~~~:47:
當係山口式咁扭, 就真係好易爛. 好易花,

當係一件造工靚用來DISPALY的合金, 我就好滿意
當係山口式咁扭, 就真係好易爛. 好易花,

當係一件造工靚用來DISPALY的合金, 我就好滿意
GUNGUN 發表於 15-1-2014 12:40 AM

無計,
因為有好多CHING 都停留在山口世界,
外露 Ball joint,
對不起, 題外話, warxv 大大, 你個新BLOG 地址在那兒, 12月後就找不到你的玩具分享, 有點遺憾~
火味兒 發表於 12-1-2014 06:29 PM

我都未搵到理想的落腳點...暫時用:
http://everything-for-fun-warxv.blogspot.hk/
或者去這裡:
http://home.gamer.com.tw/homeindex.php?owner=warxv
非常正的報告! 之前睇了不少報告,都係一面倒讚同不少靚相,攪到我都心思思。睇完warx大report,都係留返d ...
virtualman 發表於 12-1-2014 11:08 PM

或者等紅三一,佢自己有出片教人玩就即係留意到出左問題,我都有興趣睇下呢間誠意十足的公司點去改善這些問題.
死~~~~買左未玩~~~~~今次中伏~~~~
黑色三連敗 發表於 14-1-2014 08:20 PM

敗兄,做乜買玩具唔玩??
係唔係中伏,見仁見智啦,有些朋友版玩得不亦樂乎.只係我受不了扭隻手擺個POST都左拉右推,仲要怕呢到爛個到斷咁.
死~~~~買左未玩~~~~~今次中伏~~~~
黑色三連敗 發表於 14-1-2014 08:20 PM

應該係幸運先真呀  !!

官方youtube講解黑三一的關節

千値練×T-REXブラックゲッター�腕の可動について注意と尻部

http://www.youtube.com/watch?v=I9tF18UeLlM&feature=youtu.be

左大肶和股的接駁位有点鬆,大肶會左右搖晃,是否正常。因右大肶相同位置很實。