Toysdaily 玩具日報

樓主: kenneth0731

[個人收藏] 閃卡 - 龍珠系列(多圖) (新增p.2 街霸 及 美少女戰士 系列, 增設目錄於 #1)

宜家卡舖都少見, 要儲真係有一定難度.....
kenneth0731 發表於 14-1-2014 12:01 AM

其實主要係y 拍搵
而家其實仲有好多人放
不過多數只做mail交收好少會面交
:49:
又貼下,香港咭展當年用黎入場閃咭
frankieccc 發表於 13-1-2014 07:27 PM

:@ 當年有咭展?! MISS左添:49:
當年有咭展?! MISS左添
kenneth0731 發表於 14-1-2014 12:20 AM

Yes,係sogo度攪
最正係入場有個福袋我抽中左龍珠戰鬥四代全套閃
個度仲擺左好多咭機比人抽返好似本彈日版1至13彈(唔係港版係日版,所以好多人㷛機)
真係好帖!!!,
卡我都有D, 但龍珠,街霸唔夠你多,
當年主力儲美少女, 入樽,  幽遊, SD GUNDAM,
睇完你個帖攪到我都想搵番出黎重溫下.......{:1_208:}
Yes,係sogo度攪
最正係入場有個福袋我抽中左龍珠戰鬥四代全套閃
個度仲擺左好多咭機比人抽返好似本彈 ...
frankieccc 發表於 14-1-2014 07:48 AM

:time::time::time:
    完全唔知有D咁既事~ OMG
掉左!?
kenneth0731 發表於 13-1-2014 11:57 PM

個張有個面寫住MAX既比達,比我要黎貼左係幾年後既from5數學書,底個張就唔記得去左邊了,哈哈哈
又貼下,香港咭展當年用黎入場閃咭
frankieccc 發表於 13-1-2014 07:27 PM

師兄依張喺煙士一間舖門口見過,佢標@)))係真有其事定傻的嗎??:what:
始終宜家太多其他PRODUCT玩, 唔似果時咁, 成街十個有八個都拎住本卡簿,
    D卡機成日都有幾個人 ...
kenneth0731 發表於 13-1-2014 11:54 AM

依D童年回憶真係好正,當時真係全部身家零用都入晒D咭機入面.
間尺CHOK�粘咭, 用電筒照,無所不用:(
真係好帖!!!,
卡我都有D, 但龍珠,街霸唔夠你多,
當年主力儲美少女, 入樽,  幽遊, SD GUNDAM,
睇完你個帖 ...
LRBunny 發表於 14-1-2014 08:45 AM

{:1_208:} 都係咁岩早排執野搵返出黎回味下

我主力都係儲龍珠
之後儲Q版街霸 (當年隻GAME太HIT, 知道有卡出既時候二話不說就儲)
後期睇睇下又覺得 美少女 出得幾靚又開始儲埋:DD

幾條LINE一齊儲, 攪到當年 LUNCH 一係唔食, 一係就住食 :die:

歡迎 CHING 有機會既都分享下D珍藏 :handshake:
我仲keep住好多龍珠閃卡, 不過一定唔會賣, 留做一份回憶~

龍珠咭我得十幾張..覺得最正是風雲6本身白咭已經係膠咭,圖畫多數是漫畫封面彩圖..另外雷射閃亦好華麗..當年好少見到....閃咭來說都係龍珠比較做得出果種味道..好懷念,當年無乜錢可以扭咭...而家就有玩小小ganbaride rider咭...多謝ching分享:77:
師兄依張喺煙士一間舖門口見過,佢標@)))係真有其事定傻的嗎??
天碼 發表於 14-1-2014 10:03 AM

應該唔值咁貴
我之前y拍見過約三四魚左右
龍珠咭我得十幾張..覺得最正是風雲6本身白咭已經係膠咭,圖畫多數是漫畫封面彩圖..另外雷射閃亦好華麗..當年 ...
老文 發表於 14-1-2014 11:00 AM

呢套當年我都無閃,只抽過幾張
而家係天價品,一張閃應該都值幾魚
應該唔值咁貴
我之前y拍見過約三四魚左右
frankieccc 發表於 14-1-2014 12:34 PM

依張其實係咪番出過?
師兄話係SOGO咭展招待既,但我自已果張已經係小學Keep到依家 30幾歲了:(
回復 73# frankieccc

我都只係抽過風雲6的3張白咭...當年實在太窮..玩唔起:77: