Toysdaily 玩具日報

樓主: kenneth0731

[個人收藏] 閃卡 - 龍珠系列(多圖) (新增p.2 街霸 及 美少女戰士 系列, 增設目錄於 #1)

大部份都已經結業了 , 有部份店舖轉戰 SSP 天悅廣場, 師兄 如果認識 SSP 當年人稱 "金魚佬" 的店主 ...
mythsgod 發表於 11-1-2014 02:39 PM

係啦, 好多都冇晒, 淨係間中見到少少格仔鋪有咋 :49:
宜家SSP 天悅廣場仲有?! 搵日去睇下都好喎:D
依家睇番真係懷念 {:1_211:}
當年賣曬D卡.........都成皮呀

勁開心.........而家就.......
豆腐員 發表於 11-1-2014 02:44 PM

嘩~成皮野 {:1_236:}
CHING 當時儲開咩系列呀
果時都幾癲吓.....乜都儲呀:p

龍珠(本蛋/PP/風雲/Barcode/戰鬥)......美少女......SD......街霸......種之乜都有D啦

仲記得我用二本可放3百張3R相簿(變相每本放到600張卡){:1_203:}

週不睇睇都幾過癮{:1_208:}
金魚佬 仍在開店, 樣貌也沒怎樣變
mythsgod 發表於 11-1-2014 03:48 PM

係咪仲係白田呀
嘩~成皮野
CHING 當時儲開咩系列呀
kenneth0731 發表於 11-1-2014 03:59 PM

果時都幾癲吓.....乜都儲呀

龍珠(本蛋/PP/風雲/Barcode/戰鬥)......美少女......SD......街霸......種之乜都有D啦

仲記得我用二本可放3百張3R相簿(變相每本放到600張卡)

週不睇睇都幾過癮

早幾年都儲返少少,因為yahxx仲有人放
有心搵的大大可以睇下
得閒都分享下先
P.s.咭霸我都有幫趁過,佢d白咭一套幾抵買的
超級正.無得頂{:1_232:}
頭像被屏蔽
果時都幾癲吓.....乜都儲呀

龍珠(本蛋/PP/風雲/Barcode/戰鬥)......美少女......SD......街霸.. ...
豆腐員 發表於 11-1-2014 06:28 PM

:75: 我果陣都好似傻左咁, 樣樣都想要, 越儲越多, 條條LINE都想儲
    睇返D戰利品梗係過癮啦
    果期日日唔睇過都唔安樂添呀 :x
我果陣都好似傻左咁, 樣樣都想要, 越儲越多, 條條LINE都想儲
    睇返D戰利品梗係過癮啦
...
kenneth0731 發表於 12-1-2014 12:53 AM

身同感受:!

開心到爆呀:)

我都分享少少收藏, 希望樓主唔好介意

1000號

美少女膠咭

幽遊
頭像被屏蔽
我都分享少少收藏, 希望樓主唔好介意

1000號

美少女膠咭

幽遊
frankieccc 發表於 12-1-2014 08:42 PM

哈哈~ 咪傻啦, 點會介意
    CHING分享收藏, 大家都有眼福:handshake:
哈哈~ 咪傻啦, 點會介意
    CHING分享收藏, 大家都有眼福
kenneth0731 發表於 12-1-2014 11:47 PM

咁就好了
其實以前都有呢類post但好快沉
希望今次多d人回同睇la