Toysdaily 玩具日報

樓主: kenneth0731

[個人收藏] 閃卡 - 龍珠系列(多圖) (新增p.2 街霸 及 美少女戰士 系列, 增設目錄於 #1)

哈哈~ 咪傻啦, 點會介意
    CHING分享收藏, 大家都有眼福
kenneth0731 發表於 12-1-2014 11:47 PM

咁就好了
其實以前都有呢類post但好快沉
希望今次多d人回同睇la
咁就好了
其實以前都有呢類post但好快沉
希望今次多d人回同睇la
frankieccc 發表於 13-1-2014 08:38 AM

始終宜家太多其他PRODUCT玩, 唔似果時咁, 成街十個有八個都拎住本卡簿,
    D卡機成日都有幾個人圍, 一人一蚊咁輪住抽,
    好刺激, 抽中就 :DD 抽唔到就....:49:

希望咁多位CHING有機會都可以分享下D珍藏, 俾大家回味下 {:1_221:}
啱ar
而家雖然仲有人儲咭(其實我都有)
但變晒一包包咁抽,又貴,真係無晒feel
以前每出新一彈都想齊全套六閃,通常自己中一兩張其他用錢收,但都唔太貴
記得細細個個陣有個同學用幾兩舊幾水去抽龍珠GT系列既閃卡,抽埋曬d垃圾,我個陣身上得$1散子,就抽中4代散亞人比達閃中閃,佢一整個o左咀,呢件事令我最記得又最深刻,個同學仔當時真係燥到PK,我就笑到滾地,但見唔到樓主你有呢張既?想睇返都無機會添。

我記得張卡面係比達4代變身,個底閃係紅色大猩猩黎架,張野同平時閃卡有不同,不是一格格的閃,而係成張幻彩咁架,唔知邊度有得買返呢?
啱ar
而家雖然仲有人儲咭(其實我都有)
但變晒一包包咁抽,又貴,真係無晒feel
以前每出新一彈都想 ...
frankieccc 發表於 13-1-2014 12:46 PM

自從龍珠漫畫做完, 相熟既卡舖相繼結業,
我已經冇儲卡喇,
CHING宜家儲緊咩系列呀
記得細細個個陣有個同學用幾兩舊幾水去抽龍珠GT系列既閃卡,抽埋曬d垃圾,我個陣身上得$1散子,就抽中4代散 ...
phoenix_fai 發表於 13-1-2014 01:49 PM

:x :x  
尼D情況果時成日都見, 好爆笑

我冇儲GT系列呀~ 印象中果期相熟既卡舖都開始相繼結業....
卡機都開始少見, 有D就轉左賣NBA既球星卡.......
:56:
樓主所講果16張龍珠合體卡我有齊晒
不過放左係床下底好多年
搵日得閒先拎出黎影相比其他ching睇
:69:
樓主所講果16張龍珠合體卡我有齊晒
不過放左係床下底好多年
搵日得閒先拎出黎影相比其他ching睇
LEMONed 發表於 13-1-2014 05:50 PM

{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:} 太好喇~ 咁要麻煩CHING喇
尼D情況果時成日都見, 好爆笑

我冇儲GT系列呀~ 印象中果期相熟既卡舖都開始相繼結業....
...
kenneth0731 發表於 13-1-2014 03:45 PM

嘩!岩岩上虎虎搵張野要成8魚!早知個陣唔掉啦
自從龍珠漫畫做完, 相熟既卡舖相繼結業,
我已經冇儲卡喇,
CHING宜家儲緊咩系列呀
kenneth0731 發表於 13-1-2014 03:41 PM

主要係搵下舊野,例如sd騎士高達又有美少女都有
另外一包包抽個d動漫咭雖然無乜feel但撞正鐘意的動畫都會儲下
又貼下,香港咭展當年用黎入場閃咭

當年好鐘意的一張閃中閃……菲利父子
Slam dunk
嘩!岩岩上虎虎搵張野要成8魚!早知個陣唔掉啦
phoenix_fai 發表於 13-1-2014 06:57 PM

:Q 掉左!?
主要係搵下舊野,例如sd騎士高達又有美少女都有
另外一包包抽個d動漫咭雖然無乜feel但撞正鐘意的動畫都 ...
frankieccc 發表於 13-1-2014 07:19 PM

宜家卡舖都少見, 要儲真係有一定難度.....