Toysdaily 玩具日報

查看: 24026|回復: 96

[分享討論] 呢幾個月訂玩具....夾夾埋埋蝕左幾千......以後仲應唔應該訂....!!!!

以前買玩具都唔洗訂.....次次訂完無幾耐d現貨平幾百, 最火係隻十五機.....蝕千幾銀, 之前訂神話黃金人馬, 巨蟹....山羊....雙魚全部蝕到PK, 果D Marcorss F合金.....高達合金.....唉.....已經唔想再計落去{:2_328:}, 係咪個市係度製造恐慌....開訂果陣呢度又話截訂果度又話無貨...., 果時試下唔訂10周年神聖衣....點知又炒左, 同埋我想知明明係大貨, 點解街上又咁少貨???隻冰河少得可憐......到底點解會咁???D貨去曬邊???.......!!!{:2_305:}
星矢10周年應有限數量,但其他EX應該冇,都係果句,自己諗啦!
小弟都成千八蚊有多訂隻十五機,點知而家幾 "舊" 攪掂 ~ 惨! :die:
次次唔訂,出貨就抄高
到去落訂,街價平過訂
所以最近如果可以都去日網訂好過
小弟都成千八蚊有多訂隻十五機,點知而家幾 "舊" 攪掂 ~ 惨!
buzz 發表於 10-12-2013 08:32 PM

十五機真係成世人玩玩具跌得最“金”0既一次
我都唔會再訂了,怕怕{:1_200:}
龍星丸, Black Ver2.....今年訂野出事多......:(
只能說魂限較少/較遲出事
和樓主一樣,訂左就插無訂就炒{:1_207:}
一樣訂親都跌...唔訂就升
所以唔訂算寧願佢升都唔想跌
加入左日網訂嘅行列
個價感覺上可以接受啲,可能始終個市場大啲冇咁容易俾少數人大影響。仲跟account限訂。你開多個account俾多次運費抵唔番成本黎炒。
不過都唔係完全冇中招。戰王都買貴。
如果香港訂價低過日網又想買就喺香港訂。
加入「有貴冇錯」行列
訂左就插無訂就炒 x 2

唉...... 條數真係唔識計! :67:
合理價先訂
平咗可以買多隻玩:46:

小弟只訂魂shop同gundam converge
今年蝕得最金都應該係隻Xi
頭先見人六七魚搞掂
想當日訂接近double
之前無訂拜亞蘭
家陣就貴幾百
例子太多