Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Enterbay 1/6 唐山大兄 The Big Boss Real Masterpiece

本來淨係話唔似應該無問題。
回復 13# 大鳥先生

實係因為負面評価太一面倒、為保尊貴廣告客戸利益。。。。
回復  大鳥先生

實係因為負面評価太一面倒、為保尊貴廣告客戸利益。。。。
BatIron 發表於 28-11-2013 08:57 AM

Ada都無封post
回復 15# catcat

cat大果然勁!
話曬都係香港一代傳奇,又比EB咁樣搞死
回復  不肖生

禁又唔會禾。上次隻(大頭仔)導演版都有人買啦。
大鳥先生 發表於 28-11-2013 08:32 AM

我隻隻eb小龍都有買~
唯獨大頭導演真係接受唔到  無買:70:
為免這個post因一面倒, 我唯有做件好事...........................

wa~ 呢隻小龍好正~ 又似~
又有兩個頭, 憤怒頭似到十足十~
價錢千7好合理, 直頭底玩~, 買多個波地砌多隻都係二千幾, 好經濟

我唔係小龍fans都考慮入~
又出小龍, b記好像冇咩其他...
其實佢一年出得3隻人偶(mj差唔多樣例外)...又唔係隻隻岩...做佢vip都唔知有咩用咁....幾大獲下...
依家想入返隻1:4 安撫下我心靈...
其實小龍未必真係出極都咁好銷量,   EB一年出一隻 算係有心
千七?!!!!!! 平平地都會考慮,咁嘅價,幫你唔到啦EB......
千七?!!!!!! 平平地都會考慮,咁嘅價,幫你唔到啦EB......
beckham 發表於 28-11-2013 10:37 AM

之前精武門 2500……
其實小龍未必真係出極都咁好銷量,   EB一年出一隻 算係有心
mushroom 發表於 28-11-2013 10:26 AM

未必咁好銷量..........係因為產品唔掂,唔關小龍人氣事
如果佢做得好,上次隻死亡遊戲我已經落左塔.....
見佢1:4做得咁好,諗住今次呢隻終於有機,點知..........唉!!!!!!
未必咁好銷量..........係因為產品唔掂,唔關小龍人氣事
如果佢做得好,上次隻死亡遊戲我已經落左塔.. ...
etsc4344 發表於 28-11-2013 11:08 AM

絕對同意,隻死亡遊戲果時好似要成兩牛半,但而家全新一牛倒都無人要。
如果佢做得好,上次隻死亡遊戲我已經落左塔.. ...
etsc4344 發表於 28-11-2013 11:08 AM

無可否認有點反高潮, 再等下一次reboot 吧。

因為所有戲都出過, 再出一定會比之前正。