Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Enterbay 1/6 唐山大兄 The Big Boss Real Masterpiece

回復 60# ivykwong1997

:71:
去到蘇富比個d就叫藝術品嘞∼:78:
回復  ivykwong1997

去到蘇富比個d就叫藝術品嘞∼
買買買 發表於 28-11-2013 04:53 PM

蘇富比是?????{:1_210:}
Howard真係咁講的, HT那些唔係玩具
mushroom 發表於 28-11-2013 04:13 PM

佢個板就可以當係藝術品, 大貨又咪高級玩具~!
我想問先生貴姓?
又出小龍,等佢隻洛文仲好,SKIP THIS TIME
可動眼版權比HT攞咗,EB之前d李小龍都有可動眼
wing1123 發表於 28-11-2013 12:35 PM

可動眼都有專利? b女 pullip果d 都動咗十幾年..........
回復  大鳥先生

實係因為負面評価太一面倒、為保尊貴廣告客戸利益。。。。
BatIron 發表於 28-11-2013 08:57 AM

哩個post都過到咁多個鐘,睇黎應該吾關eb事。反而可能因大家睇到果位(好持平eb fans)講左頁麥野"頭雕approve左 = 靚同吾俾拗或彈"之後,大家對隻figure反應仲大左有關。
今次小龍個開大口頭雕d五官同表情甚至髮型係參考呢張圖,
所以我各人覺得呢大口頭雕算O.K.
thiam 發表於 2013-11-28 13:03

有相睇便好了, 我果然無睇錯, 呢個頭真是不像樣. :42:每況愈下.
回復 67# kofumanutd 丿
D 個post 末(河蟹)係因為末有太多返對聲音啫,大家仲係吹緊水。你試下話隻嘢唔似,太貴,同唔會買丫。。。聽朝又會自然流失架。 其實唔似就係唔似,冇得呃
回復 34# 任俠

近排eb D小龍真係好(黑)由一比四到一比六都係。究竟發生咩事?自覺真係太黑啦
隻野得嘅點講都有人賣嘅!
唔得嘅河蟹幾多次都無用!
幾多〈持平人〉出嚟都無用{:2_302:}
回復  good886

挑!佢自己qc唔好咪話可動眼似玩具lor,甘而家1:6figure咪又係玩具,唔通叫藝術品咩。: ...
買買買 發表於 28-11-2013 04:11 PM

我記得佢話唔用可動眼, 係因為會影響個眼神喎...

不過, 其實真人望唔同方向時, 眼皮亦會隨之改變...先可配合個眼神
眼珠郁, 眼皮唔郁, 某d角度會唔多自然...玩過可動眼的,有留意應該就會發覺到...
尤其望向左上或右上時, 會變左死魚眼...
而真人因眼皮的配合, 這些角度的眼神會更加凌厲同有神...
相反向左下或右下望時, 真人眼皮會隨之下垂...眼神顯得柔和,
但figure因眼皮不配合, 可動眼的眼神會變成很凶,向下怒啤...

有利有幣啦, 不過無可否認, 有可動眼係好玩好多架~~~~
目前看 還是金大師的小龍比較好
目前看 還是金大師的小龍比較好
新品已出 發表於 28-11-2013 10:27 PM

你頭像那個都不錯!
我記得佢話唔用可動眼, 係因為會影響個眼神喎...

不過, 其實真人望唔同方向時, 眼皮亦會隨之改變... ...
MAX 發表於 28-11-2013 10:26 PM

玩家即係玩家,完全中POINT:71:
唔似得D人咩都無係度亂吹:78: