Toysdaily 玩具日報

請問psp有無以下的game?

另一半: 我是game盲, 睇一週見到宣萱話玩右腦之xx 的game可以激活腦袋, 心思思想試, 不過 旦 將買的是psp, 不是nds, 所以想問那個game, psp有無呢?

還有, 關於一些我曉玩的史前game, 例如泡泡龍, 俄羅斯方塊, psp想玩的話, 都有得賣嗎?

抱歉我這個game盲問這些問題, 希望各位game界達人幫忙解答啊....謝謝
你講果d game....全部nds 都有...

點解唔買nds 呢...?
你要玩的game ndsl有曬之餘,
仲可以用touch screen玩,
不如買ndsl啦~
要玩史前game一定係任天堂旗下…買NDS吧
PSP現時所有game都係PS/PS2遺留落黎
頭像被屏蔽
另一半: 多謝各位大大的建議, 看來我都要做d o野....關於persuade 旦方面......:he:
另, nds有無太鼓呢? 但我只見過psp有而己.....:die:

[ 本文章最後由 小刺蛋 於 29-4-2007 05:41 PM 編輯 ]
原文章由 小刺蛋 於 29-4-2007 05:31 PM 發表
另一半: 多謝各位大大的建議, 看來我都要做d o野....關於persuade 旦方面......:he:
另, nds有無太鼓呢? 但我只見過psp有而己.....:die:

:)會出
頭像被屏蔽
另一半: 謝謝建議
另旦 問問, 他想知nds有無wwe wrestling??佢話打ps2時有....但nds就真係唔知.