Toysdaily 玩具日報

[其他] VF-4G

回復 39# Panzer

是啊!睇埋Benbenben師兄Post,果真感受到熱誠!
回復 41# Garycharm

Gary師兄,很感謝您!
回復 33# Panzer

Panzer師兄,謝提示!
原來是常威大人才對!
good photos la...................................
想問下師兄支0.02筆香港有冇得買?THX
回復  Panzer

Panzer師兄,謝提示!
原來是常威大人才對!
快快 發表於 15-10-2013 01:54 PM

駛乜客氣,你入集中營區SDF-1由第一版睇起就得架啦。{:1_220:}
回復 50# kogfss

Kogfss師兄,我周圍模型鋪揾都唔見.
最后在ebay買,是HK的網店!買了兩黑兩紅,沒貨了。
若其他師兄知也請告知,因用完就冇了!
是Copic modeler 0.02
有Warm grey 同Black'
回復 51# Panzer

嘩!5千幾頁喎!原來2006年成Team, 唔怪得知有時唔多見塞posts, 去哂嗰度。印象中好以平時見Macross F Post 喺日系區多D。
等我發掘顏究下先!
師兄,弓起你入得好菜。看您的文筆,實在找回我四年前入菜坑的情懷。
MF 系列都有正菜架!vf-25a 現價吾貴。值得一入。
我都係有同事去日本先買到,但都想睇下香港有冇得買。多謝你的回答。Y菜我都有VF4G,但未開過嚟玩。返而B記就全齊。
回復 56# kogfss

我都覺得 Macross F 呢劑創作機設等真喺省招牌, B記玩具Ver2呢劑確是出得唔錯,改進了好吸引!條line真喺幾受歡迎!
回復 55# keithwu516

Keith 師兄,我一時時架咋,迷起上嚟好迷,有時又去玩左另外一D嘢。沒有一定要齊line㗎!之前覺得171好肉酸,但收尾見到一般機著埋甲撞埋色開始覺得幾靚,入左了解下個變型系統,有魅力㗎!25a變型系統都差不多所以未必會入,但有D明明一樣只轉色又很想入(29勇機),情意結! 因為玩菜都幾須要地方,有時想佢出多D迷你菜,想robot魂出戰斧,25s重甲,同隻紅蟲!
回復 56# kogfss

快D開4G變型喇,有驚喜架!
回復 1# 快快