Toysdaily 玩具日報

[其他] VF-4G

呢張真係堅正,
等我又去搵下車先~~~~
Garycharm 發表於 15-10-2013 09:55 AM

仲有派米車,石油氣車,姨媽傢俬,攞命麵包,緊有一款啱你!{:1_220:}
我要姨媽姑車~~~~:46:
你認錯人喇~~~
Garycharm 發表於 15-10-2013 10:22 AM

無辦法, 貼埋呢張就唔會攪錯。
我要姨媽姑車~~~~
Garycharm 發表於 15-10-2013 10:27 AM

回復 29# Panzer

是嗎Panzer兄,好期待睇相!
回復 30# Garycharm

師兄對唔住對唔住,是我錯,我錯! 我太混亂記錯哂D嘢! 懇請原諒我!
我會用心記著,今晚補習溫Posts!
Offtopic! Sorry!

玩玩下,我驚我會忍唔住貼'神"相~~

BTW, 未打招呼,
恭喜樓主好價入好物。繼續加油!
玩玩下,我驚我會忍唔住貼'神"相~~

BTW, 未打招呼,
恭喜樓主好價入好物。繼續加油!
Garycharm 發表於 15-10-2013 11:05 AM

唔怕,出Ben神 Post!
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-204905-1-1.html
而家真係買唔到哩個版本!
嚴肅:真正神級SDF-1:BA兄!
http://toysdaily.com/discuz/thread-149927-1-1.html

又o黎?!

你嚇親樓主,以後唔敢出 post 呀~~

樓主兄,知你係塞迷,
介紹你留意下呢隻陳年合金,完全變形,又大隻又重好,仲好硬淨好襟玩添,
早幾年復刻過,所以唔太貴。

又o黎?!

你嚇親樓主,已後唔敢出 post 呀~~

樓主兄,知你係塞迷,
介紹你留意下呢隻陳年合金, ...
Garycharm 發表於 15-10-2013 11:26 AM

細路仔唔嚇過係唔會大架!:43:

個人覺得哩架最有賣魚feel勝。
Woo Ha Ha, 各位師兄,冇睇一陣,呢一頁D圖show到我睇到,好正好熱鬧呀!冇嚇親冇嚇親!歡迎幸會榮幸就真!
紅皮梳化M&M夫婦機,白色19長腳版我的最愛美型機,1D橙機TV版馬輝恰著醒左頭一次出飛上去打敵人(我最愛溝女橙機肥奪奪推進器橙機,一次過可溝兩條女!)
Max機同奶茶機(唔知點解我都鐘意量產奶茶機,好有味道!)
仲有群雄韋基利(唔常見嘅?我一隻都冇乜預過,唔知點解包裝會唔同!)
迷采隻唔識,溫書未溫到,仲有唔知點解同是啡機,Max藍機,點解有D喺白胸嘅?
仲有1S,1A weathering特別版!
天使鳥表演用機!Macross 7 VF-19S
F嘅29紅白機(好似講緊任天堂咁!)
當然唔小得Gary兄嘅推介,我小學雞時夢寐以求嘅元祖超超合金,完全變型嘅韋基利!
2000年時見賣懷舊嘅兩大牛有D心動,不過冇買,過幾年喜訊B記復刻,即刻五魚帶1J哥哥返屋企。
仲有Panzer師兄蓮花陣,令我想起排到好似小時去茶樓屈牙韱排太陽花,跟住筷子同時滴水在折位咁會開花咁誇張!
Ba師兄,我認得您了,夜光神人就喺你,搞到隻SDF1人見人愛,逢人見到都想老笠返屋企!個個比您毒鬼死!
咦?冇1E老婆餅機嘅?嗰隻都好正!
我仲鐘意0D藍大三角翼機,不過冇出過,我自已就喺咁抽盒旦終於抽到呢隻機,同plus嘅11b,倒三角胸以新還舊!聽講Y記隻latest version 好得!21唔鐘意佢隻香雞腳,但F mode好靚,plus的機唔要pack都好靚!
VF-X灰機都幾現實Feel!
多謝各位師兄賞面,再請個安先!掛住寫要食lunch了
有好嘢相記得分享喎!
PS*Panzer師兄貼的老貨車我也有架在office枱面擺,紅色頭架,好鬼好Feel,好天若有情鬪車Feel!
好開心,再談再談!