Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年4月 SHF 幪面超人 Black RX New Ver. 與雷射超音車(官圖P14)

其實魂限左仲好
如果通販訂唔切分分鐘要等到再版先買到
其實魂限左仲好
如果通販訂唔切分分鐘要等到再版先買到
frankieccc 發表於 21-11-2013 07:03 PM

我都寧願佢魂限,訂左一定有貨唔使周圍撲,不過唔該快D出埋機體同埋生體.
[quote]師兄,我知你唔係拗,大家討論下o者,
呢度討論區黎架ma,
戰蝗號剛開訂時我都訂唔到,
又係周街都Cut ...
mushroom 發表於 20-11-2013 05:57 PM

師兄,我都好高興遇到光太郎 的fans~:71:
師兄,我都好高興遇到光太郎 的fans~
Agent-Smith 發表於 21-11-2013 11:23 PM

有無睇decade?  有2個光太郎
有無睇decade?  有2個光太郎
mushroom 發表於 21-11-2013 11:32 PM

有呀,我係拉打迷,昭和,平成及至新平成,
我都睇哂架,而家個堆生果拉打,
好惡頂~{:1_224:}
RX出2.0,好大機會係為咗遲D出機械 & 生體鋪路~~~{:1_211:}

再推算落去,既然出得機械生體,佢2個型態都有自己的車...嗰度又要買2架....{:1_206:}

再而者笨大唔知發咩瘟出埋百變電子車(雷龍號),呢架肯定$1xxx冇走雞.....不過應該全部入哂魂shop,笨大冇死錯人.....不過以我又係死忠都係會乖乖比$$${:1_207:}
仲有想講好耐......SHF出咗咁多奸角了,幾時先肯出傑克將軍呀!!!!!!!{:1_202:}:angry:
Rx 出魂限真係要pass, 新加坡尼度一只魂限等于两只通販的價錢:44:
仲有想講好耐......SHF出咗咁多奸角了,幾時先肯出傑克將軍呀!!!!!!!
chunto0731 發表於 22-11-2013 01:55 AM

好多奸角都可以出又唔出:blame:笨大快d炒晒marketing班友啦:blame:
有呀,我係拉打迷,昭和,平成及至新平成,
我都睇哂架,而家個堆生果拉打,
好惡頂~
Agent-Smith 發表於 22-11-2013 12:33 AM

新的只睇decade,   froze 打後連留意都無
RX產品多過Black好多, Ver2改進不大欠新鮮感, 放上魂shop捱貴貨要pass了~:38:

實色眼?{:1_222:}
出人唔出車:63::63:
出人唔出車
籽康 發表於 22-11-2013 10:35 PM

邊個話唔出{:1_210:}