Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年4月 SHF 幪面超人 Black RX New Ver. 與雷射超音車(官圖P14)

用少少時間, 自己改一張PS圖, 比較一下大比如果是淨綠色好時樣子,
大家覺得那一隻好呢?
4mm 發表於 5-11-2013 08:56 PM

左邊靚 D.........

Tamashii Nations 2013

担当者BLOGで話題を呼んだアイツがついに姿を現わす!「仮面ライダーBLACK RX」!!

http://nation.tamashii.jp/
快d出埋生化同機械啦~~~~~~~~
用少少時間, 自己改一張PS圖, 比較一下大比如果是淨綠色好時樣子,
大家覺得那一隻好呢?
4mm 發表於 5-11-2013 08:56 PM

睇唔到圖

...................................
覺得把劍太短既人得我一個?
覺得把劍太短既人得我一個?
KenKen 發表於 8-11-2013 01:01 PM

根据日本武士的传统,短刀用来切腹自尽
既然有張高像素的相
那麼就用這相再改一次睇清楚D先 :51:
VER 2 又無金屬腳 :67: 算, 見係BLACK 同RX 都照入
但KABUTO 就算喇, 雖然靚, 故事始終係差 {:1_201:}
Black 2.0 腳板底無晒details......希望RX2.0有返
圖片from Henshin Fever!
呢張新圖除左d綠色唔同和衫褲多d痕外好像和舊版分別不大
觸角真係好粗~~~~~~~{:1_201:}
圖片from Henshin Fever!
玩具日報記者 發表於 19-11-2013 02:10 PM

佢好似寫住[魂Web商店發賣決定]... RX都限定?
佢好似寫住[魂Web商店發賣決定]... RX都限定?
fatbean 發表於 19-11-2013 02:24 PM

係bor,呢隻都唔睇好咁佢可以成條line限定:47:

正, 機體和生體幾難唔魂SHOP限定, 唔怕冇貨, 係慘在冇機會執插水貨