Toysdaily 玩具日報

查看: 177314|回復: 411

[新品消息] 2014年4月 SHF 幪面超人 Black RX New Ver. 與雷射超音車(官圖P14)

仮面ライダーBLACKシリーズの今後の展開に、ご期待ください!!

http://tf6.tamashii.jp/

一樣係大大支天線!……
繼black2.0 之後出 rx 2.0...姐係電單車都會吧:43:
後追左隻無一年...搞到我有d down down 地:time:
超粗天線~~~~~~~~~~~~:49:
Why no bio and Mecha
Nice x 1000000000
繼black2.0 之後出 rx 2.0...姐係電單車都會吧
後追左隻無一年...搞到我有d down down 地
jokeryan 發表於 11-10-2013 07:56 PM

上星期我先後追左隻二手RX......
飛蝗號未入到手, 希望再版散入
回復 7# edmondphk

雖然入左隻舊ge...旦係我都會入埋2.0 同電單車
大大講ge 飛蝗號好似係魂限嫁wow
正在好彩次前忍手冇高追...咁多拉打...淨係中BACK同RX呢代..希望出埋機體同生體
上星期我先後追左隻二手RX......
飛蝗號未入到手, 希望再版散入
edmondphk 發表於 11-10-2013 10:29 PM

自從black話出2.0, Rx就好大機會出2.0啦
為何咁心急呢!

不過講係咁講, 但我也訂了影月
話唔定貨到我手時又話出2.0吧!
不要忘記Ver 1係合金腳掌。唔會再出架啦
好彩冇後追RX部電單車姐, 出得RX肯定出車啦
頸背好似有關節~
1.0時係頭幾款SHF,都有太瘦骨嶙峋的問題{:1_222:}
出2.0加上一般販賣,絕對笨大佛心來著~:$
仲記得之前入RX果陣個價只係1XX
如果隻2.0又係咁嘅價就爽 只可惜咁嘅價除咗死貨已經冇乜可能再現:49: