Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年4月 SHF 幪面超人 Black RX New Ver. 與雷射超音車(官圖P14)

問題係訂唔訂到, 如果佢有限額一樣有人玩唔到...
denniskwong 發表於 20-11-2013 05:00 PM

一般魂SHOP野邊會有限額,
魂SHOP有好處有壞處, 好處是訂左一定有貨, 壞處是冇乜機會插水.

現在9成普通TAMASHII玩具都插水的 ...
redfish 發表於 20-11-2013 04:31 PM

Redfish,完全講中我心想講GE野~:71:
rx咁受歡迎其實冇需要限定, 同ex卡隆一樣, 呢d角色通販你驚冇人買?
denniskwong 發表於 20-11-2013 04:58 PM

好似SHF BLADE KING FORM咁, 多人訂的話, 可以開多一次訂, 分兩個月出貨, BANDAI自己賺晒仲和味.
回復  Agent-Smith
魂限仲好,覺得值你可以去訂,無米又等跌嘅咪事後呱呱嘈,上黎望梅止渴啦!
AK30 發表於 20-11-2013 04:57 PM

我無呱呱嘈,亦都唔係無米等跌的人,
我鐘意GE,少少炒價接受到都會買,
只係RX D咁受歡迎角色,
係唔應該魂限,魂限唔緊要,
佢開港魂我一樣會去訂,
起碼個價合理,問題係驚佢只係開日魂,
到最後又比出面D鋪Set高個價黎賣/訂,
就係對大部份玩家黎計就係Bad News~
謝小堅兄詳解,
其實個人覺得魂限好處就係實有貨,
而剛剛因為港魂匯率低左,可以叫平價D之外,
根本又係要 ...
Agent-Smith 發表於 20-11-2013 05:03 PM

唔係想柪,    只係戰蝗號雖然平, 但孤仔開一兩日訂就截。

而Road sector 雖然貴, 但仲未截, 之前仲有行貨。

10算 亦比炒價相宜。
唔係想柪,    只係戰蝗號雖然平, 但孤仔開一兩日訂就截。

而Road sector 雖然貴, 但仲未截, 之前仲有 ...
mushroom 發表於 20-11-2013 05:26 PM

師兄,我知你唔係拗,大家討論下o者,
呢度討論區黎架ma,
戰蝗號剛開訂時我都訂唔到,
又係周街都Cut訂,
所以我個時見佢一出就去搵,
不過好多都係話代理無貨,
個價都係偏高,我都係見連Black一齊買,
叫合理至買一Set,其實有時有D見到佢起炒風,
而又鐘意件野,就情願比多少少,早少少帶佢返屋企,
我都覺而家真係炒得太勁啦~~{:1_224:}

至於Road sector,我係度睇返,原來好多人都唔知Black仲有另一個車,
可能真係我地呢D死忠至識~~:love:
所以佢仲未Cut訂係唔奇架~:36:
[quote]師兄,我知你唔係拗,大家討論下o者,
呢度討論區黎架ma,
戰蝗號剛開訂時我都訂唔到,
又係周街都Cut訂,
...

唔係呀, 係因為road sector 係魂限…………所以至未cut……

好高興遇到Black 的fans.
其實到時電單車係咪會一樣只改色?
因rx部車我只有魂限個部唔想再買過
好似SHF BLADE KING FORM咁, 多人訂的話, 可以開多一次訂, 分兩個月出貨, BANDAI自己賺晒仲和味.
redfish 發表於 20-11-2013 05:09 PM

咁攪零售商都唔使了, 直接b記訂貨...賺盡佢
咁攪零售商都唔使了, 直接b記訂貨...賺盡佢
denniskwong 發表於 21-11-2013 09:42 AM

要零售商幫手散死貨
Rx...近期入左影月再版,唔入Rx好似對唔住自己,魂限都入啦唯有~
YEAH!!! 魂限, 唔入.........................:55:
YEAH!!! 魂限, 唔入.........................
馬仔 發表於 21-11-2013 01:23 PM

入啦, 唔會貴炒價太多。
上次買左BLACK之後, 2.0 VERSION都係唔入, 買D 未買既角色好過啦!!

仲有, 佢粒的走左位, 佢出生化同機械先入啦.

入啦, 唔會貴炒價太多。
mushroom 發表於 21-11-2013 01:38 PM
上次買左BLACK之後, 2.0 VERSION都係唔入, 買D 未買既角色好過啦!!

仲有, 佢粒的走左位, 佢出生化同機械 ...
馬仔 發表於 21-11-2013 02:06 PM

都係, 我隻hyper hero 正過佢。

唔係想有人坐電單都唔入。