Toysdaily 玩具日報

請各位大大注意 : Hottoys 1/6 變形俠醫嘅爛盒事件 !

係呀!佢話剩係換彩盒!咁我話唔一套咩!我話裹面都有損壞跟著佢話冇得換!成個盒角連埋裹面撞到凹晒剩係換彩盒而唔包裹面??真係唔咩理論??...
hk555 發表於 27-8-2013 03:33 PM

我都有 hulk, 我有 d 好奇想知, 你隻 hulk 個發泡膠和及索爛佐邊度呢?
路過∼∼
兩只也炒貴一倍,緊係查只貴既先啦,∼∼∼∼∼莫非真係囡囡吸引D?
回復 59# hk555

我相信9成真正玩家玩FIGURE都希望有一個正常,冇爛的精美外包裝盒一起收藏,
除左多到屋企冇位擺盒,先會忍痛掉盒..

不過呢到太多自命清高的串咀帥兄,一有機會就會出力圍插,冇計,,,,,,,

PS:  依家HT 愈做愈高貴,盒爛的問題CHING唯有當唔好彩吧,
回復 60# hk555

小弟係TD浦左幾年,

其實,呢到都仲有好多CHING 會理性討論 FIGURE 的好/壤意見.

但亦有好多玩家朋友,  都比個小部份激進會員搞到唔會再係TD留言了.:67:
一定要爭取!!!!!!!!!!!
回復  hk555

小弟係TD浦左幾年,

其實,呢到都仲有好多CHING 會理性討論 FIGURE 的好/壤意見.

但 ...
E神 發表於 27-8-2013 11:31 PM

Yes.  That's why it is very quite now.  People usually will be active for 1-2 years.  Although this is still the most popular site, we only have very little sharing posts in TD now.
{:1_240:}
講o左幾版, 好想睇下個盒爛成點...
頭像被屏蔽
回復  hk555

我相信9成真正玩家玩FIGURE都希望有一個正常,冇爛的精美外包裝盒一起收藏,
除左多到屋企 ...
E神 發表於 27-8-2013 11:24 PM

認同X N倍!
唔係發生喺自已身上就大言不慚!
回復 63# E神

咁多隻 我都堅持留盒 因為我覺得係figure既一部分:$
回復  hk555

小弟係TD浦左幾年,

但 ...
E神 發表於 27-8-2013 11:31 PM

我就覺得呢度越來越高登...
我剛為左隻 ironman 3 war machine bust去取貨,佢地依家講明個包裝外盒無得包14日換,叫我睇睇先。睇黎已吸取教訓!