Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS209 Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic)

頭像被屏蔽
炒既賺左唔會俾番你,蝕左亦唔會要你賠,真係唔明有咩咁大仇口,要分分鐘掛在心上。
hk小文 發表於 10-12-2013 10:24 AM

炒樓都係, 香港樓價高企多得你唔少
明明可以輕輕鬆鬆買玩具, 搞到要限時限刻去排去輪, 仲要等你班死炒家HOLD單唔派後面, 咁都可以唔血海深仇, 唔怪得成日叫人包容D大陸人啦.
有時覺得限30日之內攞貨都嫌長…限10日都夠…過10日就扣起晒d貨派下一期單:67:
回復 385# wing1123

讚成呀!可以派快啲呀!{:1_220:}
有時覺得限30日之內攞貨都嫌長…限10日都夠…過10日就扣起晒d貨派下一期單
wing1123 發表於 11-12-2013 11:28 AM

每日單都要派30日?!
咁我30號咪要等5個月?
HT動漫節單一定派得慢d,否則邊有人肯頭兩日去排幾個鍾呀。
炒樓都係, 香港樓價高企多得你唔少
明明可以輕輕鬆鬆買玩具, 搞到要限時限刻去排去輪, 仲要等你班死炒 ...
DiceK 發表於 11-12-2013 10:15 AM

你二百萬買層樓,炒到四百萬,你會唔會二百萬賣呀??計埋折舊,賣百六萬好啦!上等人!
其實 sb 個倉可以擺到幾多盒? 200-300 盒都應該擺到掛, 其實如果佢地派剩百幾盒, 以 Hottoys 既實力即刻叫人由大倉再運一批過黎應唔太難掛 ~ {:1_215:}
你二百萬買層樓,炒到四百萬,你會唔會二百萬賣呀??計埋折舊,賣百六萬好啦!上等人!
hk小文 發表於 11-12-2013 01:39 PM
小文大大,呢度仲有好多人未接受到一個事實,在全球商品化的年代,玩具絕對係商品,要市場反映價值。算吧!我真係識有朋友要等沙士價先買樓!!
各位師兄,派到廿八號五點前
回復 392# toy4jeff
感謝師兄報料~~~~~~
期待中:)
Yeah!!!!!!!!! 拎得喇!!!!!
各位師兄,派到廿八號五點前
toy4jeff 發表於 12-12-2013 02:10 PM

謝謝師兄報料…無言感激…聖誕前有得玩:)
Yeah!!!!!!!!! 拎得喇!!!!!
yeah到28號!!一次過拎t800,滿大人同tony3隻