Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS209 Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic)

都係呢句,人人訂到…就咪駛旨意會炒得起
其實lee個又唔係炒賣區,理得d fig炒唔炒起,大家訂到有得玩咪得囉!有乜好討論呢?
其實lee個又唔係炒賣區,理得d fig炒唔炒起,大家訂到有得玩咪得囉!有乜好討論呢?
BigOil 發表於 10-12-2013 03:30 PM

我讚成呀依個討論區係講玩具唔係講點炒!我唔想知你隻點嚟只想大家點睇隻玩具!!{:1_225:}
其實而家這隻tony炒唔起攞黎講都唔奇,始終好多玩家都受d炒家影響...
如果炒高成1千幾百,唔止攞黎講,可能仲會鬧到媽媽聲tim
其實而家這隻tony炒唔起攞黎講都唔奇,始終好多玩家都受d炒家影響...
如果炒高成1千幾百,唔止&#258 ...
tony2013 發表於 10-12-2013 04:55 PM

∼∼∼
如果炒高成1千幾百,唔止&#258 ...
tony2013 發表於 10-12-2013 04:55 PM

鬧邊個?ins d鋪賣17魚,你去揾佢算脹啦咁!lee隻開訂Q咁耐都唔去訂、食炒價,仲有乜好講。
回復 371# BigOil

我意思係指大家拿這些炒風出黎講都唔奇,例如之前隻mark vii果D大家會嘈冇訂而家想追但炒到好貴,今次隻tony當然唔會la
不過睇返近排HT D野開訂攪露臂版,土兵出兩個樣,班立出連變型俠醫版......佢D所謂限定真係同笨大有得比
不過睇返近排HT D野開訂攪露臂版,土兵出兩個樣,班立出連變型俠醫版......佢D所謂限定真係同笨大有得比
katokit 發表於 10-12-2013 07:36 PM

我又覺得ok喎!! 多啲選擇幾好吖!! 另外隻hulk返出俾多次機會人買唔使高追 (抽中的話)
請問有Ching知道宜家派到27號未呀?~
回復 375# kamkamkam

未啦...今日打左去問仲係首日單......我都係27號....
反而有無收到電話既Ching可以報料依家派到26號既幾多點呢??
回復 376# irontuba

我Frd喺26號下晝兩點半既單今晚7點先收到E-mail,但其實6號果日已經喺派緊26號全日啦~~~我人在外地怕30日內趕唔翻嚟拎27號既單  Orz
咁多炒5起死貨。。。
過往經驗D炒家實hold 單
有排輪
回復  kamkamkam

未啦...今日打左去問仲係首日單......我都係27號....
反而有無收到電話既Ching可以報 ...
irontuba 發表於 10-12-2013 08:48 PM

26 號全日都攞得。
回復 379# audiokids

Thank you Ching!!