Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS209 Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic)

回復 561# iwillneverlose

Yes, you are always correct because you will never lose.... in terms of arguing
今日上 HT 拎野,27 號動漫單已經過左拎貨期,想買單o既 ching 要小心
將莖牽 發表於 21-1-2014 09:08 PM

過左30日真係企硬唔比貨?
頭像被屏蔽
TOY WORLD FORUM果邊見到百2蚊張單 有冇誇左d?
TOY WORLD FORUM果邊見到百2蚊張單 有冇誇左d?
ddtecw 發表於 22-1-2014 23:22

差唔多啦, 隻野蟹哂
我朋友訂左隻P仔,HT自己早到,職員話死都要30日內拎貨,
問題係佢去左德國讀書,SD埋E-MAIL比HT,HT都話唔理。
而家都唔知點算,唔通真係叫佢寄張單返黎OR當報失單出過比50?
個期佢自己吹哂
我朋友訂左隻P仔,HT自己早到,職員話死都要30日內拎貨,
問題係佢去左德國讀書,SD埋E-MAIL比HT,HT都話唔理。 ...
JUNOWONG28 發表於 23-1-2014 12:18 AM

唔好介意,

你朋友帶埋張單去德國??
回復 563# yuenleung

之前有 ching 話 HT 依家硬左好多, 冇得傾
大家有無留意呢批貨隻透明鏡有撻白色印,似係發白,上一隻workshop 都有呢件配件但無呢個問題,尋晚上去SB換,店員話呢批貨係另一家廠做,大部分都有呢個問題,於是揀左三隻才OK。
唔好介意,

你朋友帶埋張單去德國??
百龍天舞 發表於 23-1-2014 03:10 AM

張單係香港,但全家係德國
回復 571# JUNOWONG28
咁報失叫朋友幫你攞囉!俾多50好過冇咗隻嘢呀!
有冇打過電話問佢咁情況可以通融吓嗎?
其實有原因又證有據的話, 真係無理食人訂金!{:2_322:}
回復 571# JUNOWONG28

你pm我我幫你問吓啦!
原來個燈製係向下推。

仲以為向上……:(