Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS209 Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic)

回復 544# dreamtoys

感激師兄提醒 {:1_227:}

成功開到燈,唔洗浪費時間走黎走去啦~~~~
因為隻野除左心口燈唔著 , 其它都好靚仔.....好驚越換越SAD :67:

THXXXXXXXXXXXXXX~~~~~
回復 546# go-go

師兄有冇用風桶 吹吹 , 我個隻既右手好似食左偉哥咁.....吹吹就好好多了 !!
CHING ,我第一次玩HOTTOYS,想問我長期DISPLAY的話使唔使拆電呢???
回復 549# 黑仔文

我長期DISPLAY, 吾開就要拆
估唔到呢隻咁多問題。
回復  Grenade

剛剛換完,成隻連頭衫換一換一,不過你可試下將個body腰部向前後,再按開關。
dreamtoys 發表於 12-1-2014 06:11 PM

開關有乜問題?我果隻開頭都以為燈壞,但原來開關park向開燈要再要推到盡先開著到箋燈!
今日上 HT 拎野,27 號動漫單已經過左拎貨期,想買單o既 ching 要小心
今日上 HT 拎野,27 號動漫單已經過左拎貨期,想買單o既 ching 要小心
將莖牽 發表於 21-1-2014 09:08 PM

我張30號單都未得閒出去擰,SB 係咁打黎吹攞貨,另外隻烏鴉話最後 29 號要擰
網上仲有人放26號單。

已被hottoys
殺熊了。
:o
30號單都 ok at least have 2 weeks
網上仲有人放26號單。

已被hottoys
殺熊了。
百龍天舞 發表於 21-1-2014 11:51 PM

可能變左真係淨係買張單,連相框
炒家未日開始啦!
回復 554# dewback

講真,ht 自己delay 3個月到半年就sorry 都冇句,
  一出貨就大大聲要人30日內拎貨,
  都幾令人反感..........
回復  dewback

講真,ht 自己delay 3個月到半年就sorry 都冇句,
  一出貨就大大聲要人30日內拎貨,
...
E神 發表於 22-1-2014 12:29 AM

係囉,呢排都收工收得夜,SB 又關得早,根本很難抽到時間,唉~
有一次我見到有兩個軍裝警察上左 SB,唔知係唔係HT 同D客有爭吵
頭像被屏蔽