Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS209 Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic)

回復 350# 東方無敵

唉...當時去排都係為左唔想日後食炒價...
誰知現在蝕單處處....
不過見到班炒家無肉仲要蝕~~
抵!
只係派緊首日單就已咁多蟹貨蟹單掉出黎, 隻嘢黎緊跌穿一牛都唔奇, 炒家今鋪真係蝕入肉.
回復  東方無敵

唉...當時去排都係為左唔想日後食炒價...
誰知現在蝕單處處....
不過見到班炒家無肉仲 ...
irontuba 發表於 2013-12-9 11:56 PM

佢地依水每張單起碼洩左請人排隊之餘,個本仲要輸一魚:71:,舊$起碼澤幾年:72:另外隻mark 33睇黎好有mark5影子{:1_205:},
回復 353# 東方無敵

Mark 33我當日無入~~~等睇好戲~~~:he:
連續2隻tony stark都搞到炒家損手爛腳,workshop死得仲嚴重
所以唔好以為係IM系列就係咁入貨
有賺有蝕必有其風險嘅,如果42,愛國者都蟹就話唧
我自己30號訂左動漫節, 果日開始抽唔駛排.

心都涼哂炒唔起. 抵班炒家死
炒既賺左唔會俾番你,蝕左亦唔會要你賠,真係唔明有咩咁大仇口,要分分鐘掛在心上。

樓上嘅朋友,呢度嘅人覺得所有炒家都係衰人。玩具係用黎玩,唔係投機。
冇得抄, 抄家死哂, 冇人抄, 小O左人買, HT會唔會減返價呢?...........答案大家都好清楚.....唉.....而家越來越貴......唔係隻隻買了.......(幾時到我29號單呀???)

真係炒家典會蝕丫

我入坑遲都知係D綱鐵人先有價值
D 淨Tony 只係甜品吧
回復 360# arde2046

你真係認為加價最大因素係因為有人炒?
回復 359# 水水的基地

咁又係,他們是非常清高的,就算賣番出去都是原價放的。

自從多左人認識ironman 和 hottoys,好多老友記都識自己去訂
班虎虎炒家以為仲可以好似以前d 4仔; 6仔咁炒高幾倍,入成幾十盒等升
而家咪: 蝕讓,全新原裝拆賣,原價出售早期XX...

ironman 系列開始唔好炒,反而夜神3部曲有機~{:1_203:}
頭像被屏蔽