Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS209 Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic)

我想問下各位拎左tony既師兄  隻tony有乜地方要注意@@?
利申:我首日單 但仲未拎
1號單...有排等:ice:
請問今日係咪仲派緊26號訂單~謝謝
mklray225 發表於 7-12-2013 16:21

今日都仲係派緊 26 號
頭像被屏蔽
呢隻既炒家可以收檔, 見首日單有埋 bonus part 雅虎都係賣貴百零蚊
剛攞货請問師兄我隻tony兩隻手都好實屈唔到,其他師兄是否有此問題:26:
回復 338# 邪眼仔

多謝Ching報料!! 相信27號單的我好快拎得:$
剛攞货請問師兄我隻tony兩隻手都好實屈唔到,其他師兄是否有此問題
rickytse5 發表於 8-12-2013 19:23

我未拎呢隻, 不過 workshop 果隻都係咁
ching 可以用熱風吹一吹佢再屈
回復 342# 將莖牽

多謝師兄解答{:1_208:}
剛去 yahoo 睇價, 超多人低於原價放普通版訂單, 我估呢隻 tony 極大機會好似 workshop 咁成為蟹貨, 有意買又冇訂既人真係唔駛急.
p.s. 想當日為呢隻嘢係會展首天排左幾粒鐘既人真係慘 ~
有gift版點蟹都唔會低過原價:79:
剛去 yahoo 睇價, 超多人低於原價放普通版訂單, 我估呢隻 tony 極大機會好似 workshop 咁成為蟹貨, 有意買又 ...
eb1815 發表於 2013-12-9 01:00 PM

有咩咁慘,果3日多數都係南亞人,自玩果個bonus part 真係可有可冇, 過左動漫訂基本都唔使排:54:
我都原價  bid 左張動漫單, 真係好, 隊都唔使排 :he:
我估黎緊 Mark33 可能同一命運 :36:
有gift版點蟹都唔會低過原價
jokermark42 發表於 2013-12-9 01:35 PM

老虎28號動漫單,4魚搞掂∼如果我唔係之後門市訂左,都會買返張平單有bonus又唔使6點去會展做佈景:63: