Toysdaily 玩具日報

查看: 10999|回復: 15

[個人收藏] shf wizard phoenix phantom 分享

這款是今個月出的wizard怪人不死鳥.
起初睇官圖,滿心期待.但當到手後就發覺並不想像中華麗!!
首先大脾本人覺得比例怪怪的,跟住兩手又很鬆.幸好把劍不是太重,所以還可提起~~
另外劍又比原注中單溥...又沒有劇中的翼送.所以這隻除非你像我是shf死士,其實不入也不是捐失
大脾本人覺得比例怪怪的<<<< yes, and cannot bend to 45 degrees....
又用翻最初kabuto個設計搞到膝蓋又彎腳:blame:
其實 bandai 都出左好多 火 既 補件 ... c-hing 不防參考下 日本人 點玩

http://shishioh.info/SHF_PHOENIX_PHANTOM.php
個火 effect parts 好正 熟口熟面 但唔知係邊隻玩具的parts呢?
個色真係吾得{:1_217:} &#27809;晒華麗
parts from ex saint....
:he:
今個月真係大出血
又奧丁又射手又鳳凰...
其實之前睇圖display已經有呢個問題
個問題係大脾短左少少
相比起其他怪人黎係矮得過份...
怪人系列之中最高應該係ooo個班...
怪人矮ankh半個頭可以叫正常
但係呢隻拉完盤骨2粒野落去都仲矮ankh成個頭
如果冇錯既應該係關shf wizard事
係為左配合番佢所以先特登整矮左佢...
btw隻野好拎矮...為左令佢睇落高d...岩番個比例
要將下身盤骨個2粒野拉落d會好睇d
失望....我把劍仲要SAD左:42:
失望....我把劍仲要SAD左:42:

今次隻鳳凰出得真係差O形腳好似老江湖
早知就唔訂啦.....買現貨依家都係##X

重覆&#21655;.....................................!
今次隻鳳凰出得真係差O形腳好似老江湖
早知就唔訂啦.....買現貨依家都係生生X
doglwl 發表於 29-6-2013 06:59 PM

呢隻實物和官圖不符!!!
唔訂又驚貴,俾B記玩死..........
正宗官圖無限美.....
以為呢隻造工好正.
結果有D失望,
仲驚會炒起而訂左...
E家一街都係:56:
好彩無訂……................