Toysdaily 玩具日報

查看: 7517|回復: 10

萬信開始清爆戰彈珠人貨尾

和上次一樣, 所謂限定版開始派畀街鋪賣(PIC FROM 社團 FACEBOOK), 不過根據經驗5款改色應該冇乜人買, 能夠賣完的相信只會是Spike Phoenix

爆戰彈珠人eS將於11月9日播完, 同一時段將會播爆旋陀螺 鋼鐵奇兵 ZERO G

相關帖子

ching 果堆限定版知唔知賣幾$ ?
ching 果堆限定版知唔知賣幾$ ?
L.L 發表於 21-10-2013 01:42 PM

6款同價, 萬信建議價一魚有找, 街鋪價應該再平D
我想問而家既街貨有冇果隻偽戰鬥火鳥
6款同價, 萬信建議價一魚有找, 街鋪價應該再平D
redfish 發表於 21-10-2013 02:31 PM

唔知荃灣熊貓果間野點, 得閒落去睇下,
其實呢輯幾型, 不過威力真係麻麻.....
唔知荃灣熊貓果間野點, 得閒落去睇下,
其實呢輯幾型, 不過威力真係麻麻.....
L.L 發表於 21-10-2013 08:35 PM

不過奇趣賣彈珠人價唔平, 去旺角找可以會平D.

ES系統好難用, 唔按實就弱爆, 按實隻手好快冇力, 如兩邊力度唔同又射唔直, 好麻煩.
我想問而家既街貨有冇果隻偽戰鬥火鳥
Endless 發表於 21-10-2013 06:28 PM

圖中6隻一齊派左街貨, 你指的相信是右下那隻
不過奇趣賣彈珠人價唔平, 去旺角找可以會平D.

ES系統好難用, 唔按實就弱爆, 按實隻手好快冇力, 如 ...
redfish 發表於 21-10-2013 11:25 PM

下次出MK 去望望, 希望唔會咁快俾人清晒
ching 你係咪有玩開呢個系列 ?
我本身之前買左CB-50, 想請教下如果用埋佢個專用配件CB-58 會唔會勁好多?
下次出MK 去望望, 希望唔會咁快俾人清晒
ching 你係咪有玩開呢個系列 ?
我本身之前買左CB-50, 想請教下如果用埋佢個專用配件CB-58 會唔會勁好多?
L.L 發表於 22-10-2013 12:18 AM

建議先買SPIKE PHOENIX至尊鳳凰, 核心的前旋轉力真的唔錯, 不過前面最好不要加槍管, 粒珠一定會撞內壁

用CB-58按壓會比較就手, 所以會好似勁好多, 個人認為是ES系列最好用的手臂
CB-58雙翼是固定的, 兩邊力度控制比CB-73容易.
建議先買SPIKE PHOENIX至尊鳳凰, 核心的前旋轉力真的唔錯, 不過前面最好不要加槍管, 粒珠一定會撞內壁
...
redfish 發表於 22-10-2013 10:19 AM

ching 你好pro有咁多配件! 你有冇彈珠人BLOG等我去觀摩下?
比較可惜係呢度好似好少人討論彈珠人...
講返SPIKE PHOENIX 個核心居然仲勁過CB-50 ?
咁真係要趁佢減價去買黎玩下
ching 你好pro有咁多配件! 你有冇彈珠人BLOG等我去觀摩下?
比較可惜係呢度好似好少人討論彈珠人...
講 ...
L.L 發表於 22-10-2013 10:46 AM

我個blog已經冇更新彈珠人資料一段時間, 加上yahoo blog就快關閉, 已經進入擱置狀態, 可以襯yahoo blog關閉前睇下
http://blog.yahoo.com/_YRATMCJR6 ... 8%E7%8F%A0%E4%BA%BA

spike phoenix核心軟膠阻力較大, 要大力d先推得出, 所以旋轉力比CB-50勁