Toysdaily 玩具日報

查看: 8968|回復: 15

[分享討論] Dark Phoenix Cyclops終於入手!!!(多圖)

我等左好耐,終於可以用到HEROCLIXDark Phoenix Cyclops喇!!哈哈哈:p

先介紹下佢既來歷~
原先鳯凰5人組Phoenix five,係5條友分享左Phoenix既力量,

因為每當Phoenix five任何一位成員失去左Phoenix既力量 , 力量就會流向其他成員身上。
所以每一個被打敗,其他就更強!

第一個被打敗係NAMOR, 因為佢自己一個去打Avengers....結果比Scarlet Witch K.O{:1_225:}

第二同三個係兩兄妹Magik/Colossus,因為我們偉大既蜘蛛俠用口術令兩兄妹自己人打....結果兩位也出局{:1_240:}

最後得返Cyclops及Emma Frost, 係最後大戰中Cyclops發現自己力量未夠,佢決定{:1_224:}

Cyclops得到所有Phoenix 力量成為Dark Phoenix Cyclops!

之前AVSX漫畫出果陣我已經諗如果呢隻都出Heroclix(戰棋)就好喇!
所以我對呢隻好滿足,因為佢真係睇得同玩得呀嘛{:1_220:}

Iron Man Phoenixbuster (對鳯凰甲)
http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=223775&highlight=
堅呀~~~~:71:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
好正既介紹!thx 大大(估唔到係cyclop win)
非常正的分享!{:1_223:}
大大嘅漫畫喺邊度有得睇?
頭像被屏蔽
大大,你d圖既source好似係盜版網黎喎
會唔會唔係咁好呀
回復 6# iwillneverlose

非商業用途
回復 6# iwillneverlose

非商業用途:^

昨晚與幾位朋友小玩:)

呢張惡搞加上去....{:1_206:}
回復 9# kowingsam

洗唔洗咁靓呀!!!睇落好好玩咁!
其實真係幾好玩,尤其是你可以用自己鍾意既英雄組成夢幻組合去玩,額外開心
記得細個買過!好想玩!仲有中文說明書,不過身邊冇人玩所以放棄左,不過d棋好吸引
回復 12# 167169
岩哂啦!:shy:而家多返人玩,你可以拎返出來玩。
一齊join game吧:^
相同理念, 但立場不同的摯友
AVX呢段戲真係好正....
鐳射眼親手殺死X教授一幕真係經典...
其實鐳射眼係自己立場都無錯, 特別係佢話自己一族人...佢個心都係想保護返變種人